Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fahrenheit 9/11

Mix

Öne çıkan mesajlar

filmin teması, bush ve bin ladin aileleri arasındaki yakınlaşma. filmin ilk yarısında zaten birçok kişinin bilmediği detaylar, ikinci yarısında da ölen askerler, aileleri vs. ile ilgili sahneler var. fazla yorum yapmıyorum, bence etkileyiciydi. insanlara neyin ne olduğunu ciddi anlamda gösteriyor ve eminim ki ABD deki başkanlık seçimlerinde de büyük etkisi olacaktır.

filmin en komik bölümü ise, britney spears sahnesiydi bence :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben acaip etkilendim moore nerede, hangi sahnede ne söylemesi gerektiğini biliyor
ve bu işi o kadar iyi yapıyor ki film acaip vurucu bi hale geliyor

bush'un yaptığı rezillikler filmin espri kaynağı olurken ırak savaşının etkileri gözlerim doldurdu

her insan oğlunun izlemesi gerekn bi yapım olmuş
sakın kaçırmayın ![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yari klasik michael moore. ikinci yarida ise cok daha vurucu hazirlanmis. cok etkili. awful truth u izleyenler zaten asina moore un tarzina. ama ikinci yari esprili anlatimi biraz kenara birakip gercekleri carpiyor yuzune insanin. izleyipte etkilenmeyecek kimseyi tanimiyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bowling for columbine bunun kadar iddiali degildi. awful truth da oyle. ikisi de genel olarak ulusal sorunlari ele aliyordu. ama fahrenheit 9/11 uluslarasi sorunlari irdeliyor. aslinda yine ulusal sorun, ama tum uluslari etkilediginden ilgimizi cekiyor. herkesin biraz biraz fikri var ayrica konuyla ilgili. awful truth'ta amerkian hukuk sistemine, burokrasinin isleyisine cok asina olmadigimizdan bu kadar kolay kaptiramiyoruz sanirim. birde awful truth biraz daha eglendirici bir program, fahrenheit9/11 oyle degil pek.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

bugü eralq gittik izledik,buşa uyuzdum dahda uyuzum,savaş kötü birşey,cephedeki askerler iinde,o bombaların altında olen sivvller içinde,olen askerlerin anneleri içinde kötü birşey,bunu yine hatıasrldım

bir insanın bir kereye geldiği bu dünyaada yalanlar uğruna ve salağın tekinin para kazanması uğruna gençliğinden,umudndan kopması çok acı birşey

o iş adamları amerigaaa amerigaaa diye haykrıp milyar dolarları kazanırken hayatında belgeseller dışında hiç görmediği aluışık olmadığı bir çölün ortasınad vücundaki kurşunlarla yere yığılmış kanayarak hayatnının kayışını hiasseden bir asker,üniversteye gidip babasın sevindirmek için yanarak kömürleşip cdesedi yerlere süründürülen ve babasını bir daha göremyen bir genç,daha hayatının ilk yıllarında bombaların altında parçalanan bir çocuk.....

izlenmeli...[signature][hline]Friend is a four letter word...

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Michael MOORE'un hayran kaldığım yeni belgesel filmi. Adam hiciv olayını yalamış yutmuş. Fakat filmin sonu havada kalmış. Pat diye bitiyor film. Onun dışında arşiv yapılası nitelikte.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
yok yaa bitane daha var bu topicte 3-5 msjlı neyse film kesinlikle herseyi sunuyo işte ama olayı aynı kişinin agzından oglu olmeden once ve sonra anlatan kadın tek basına butun olayları yorumluyo zaten[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...