Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 filmin teması, bush ve bin ladin aileleri arasındaki yakınlaşma. filmin ilk yarısında zaten birçok kişinin bilmediği detaylar, ikinci yarısında da ölen askerler, aileleri vs. ile ilgili sahneler var. fazla yorum yapmıyorum, bence etkileyiciydi. insanlara neyin ne olduğunu ciddi anlamda gösteriyor ve eminim ki ABD deki başkanlık seçimlerinde de büyük etkisi olacaktır. filmin en komik bölümü ise, britney spears sahnesiydi bence :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu arada bush geçen seçimden daha rahat alıcak bu seçimi kimse kendini kandırmasın 9/11 geri bile tepebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 film genel olarak komik degildi daha ic kirici aglatici bisey olmus soylediklerinin cogunlugu dogru 1984 den quotelar falan yapmis direk girici[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben acaip etkilendim moore nerede, hangi sahnede ne söylemesi gerektiğini biliyor ve bu işi o kadar iyi yapıyor ki film acaip vurucu bi hale geliyor bush'un yaptığı rezillikler filmin espri kaynağı olurken ırak savaşının etkileri gözlerim doldurdu her insan oğlunun izlemesi gerekn bi yapım olmuş sakın kaçırmayın ![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ilk yari klasik michael moore. ikinci yarida ise cok daha vurucu hazirlanmis. cok etkili. awful truth u izleyenler zaten asina moore un tarzina. ama ikinci yari esprili anlatimi biraz kenara birakip gercekleri carpiyor yuzune insanin. izleyipte etkilenmeyecek kimseyi tanimiyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 Eylül 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben mike ın bowling for columbine ını izlemiştim, bi de işte awful truth dizilerini bu filmdeki anlatım tarzı ve kurgusu bana sanki biraz farklıymış gibi geldi biraz daha kolay kaptırdım kendimi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bowling for columbine bunun kadar iddiali degildi. awful truth da oyle. ikisi de genel olarak ulusal sorunlari ele aliyordu. ama fahrenheit 9/11 uluslarasi sorunlari irdeliyor. aslinda yine ulusal sorun, ama tum uluslari etkilediginden ilgimizi cekiyor. herkesin biraz biraz fikri var ayrica konuyla ilgili. awful truth'ta amerkian hukuk sistemine, burokrasinin isleyisine cok asina olmadigimizdan bu kadar kolay kaptiramiyoruz sanirim. birde awful truth biraz daha eglendirici bir program, fahrenheit9/11 oyle degil pek.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bugü eralq gittik izledik,buşa uyuzdum dahda uyuzum,savaş kötü birşey,cephedeki askerler iinde,o bombaların altında olen sivvller içinde,olen askerlerin anneleri içinde kötü birşey,bunu yine hatıasrldım bir insanın bir kereye geldiği bu dünyaada yalanlar uğruna ve salağın tekinin para kazanması uğruna gençliğinden,umudndan kopması çok acı birşey o iş adamları amerigaaa amerigaaa diye haykrıp milyar dolarları kazanırken hayatında belgeseller dışında hiç görmediği aluışık olmadığı bir çölün ortasınad vücundaki kurşunlarla yere yığılmış kanayarak hayatnının kayışını hiasseden bir asker,üniversteye gidip babasın sevindirmek için yanarak kömürleşip cdesedi yerlere süründürülen ve babasını bir daha göremyen bir genç,daha hayatının ilk yıllarında bombaların altında parçalanan bir çocuk..... izlenmeli...[signature][hline]Friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Michael MOORE'un hayran kaldığım yeni belgesel filmi. Adam hiciv olayını yalamış yutmuş. Fakat filmin sonu havada kalmış. Pat diye bitiyor film. Onun dışında arşiv yapılası nitelikte.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu, aramaya inananlar topicidir. :) defalarca arka sayfaya dusmesine ragmen herkes arama yapıp buraya mesaj atmıs. yeni konu acmamıs. valla takdir ettim hepinizi :-)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yok yaa bitane daha var bu topicte 3-5 msjlı neyse film kesinlikle herseyi sunuyo işte ama olayı aynı kişinin agzından oglu olmeden once ve sonra anlatan kadın tek basına butun olayları yorumluyo zaten[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar