Qui Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 "Nerde bu insanlar, nerde bu devlet" diye ağlamayalım, niye beni guild'e almadılar bunlar diye kızmayalım; Hangi serverda olursak olalım, toplanmak için: /join Turkish yazıp rahatlayalım. Bir kısmımız bu kanalı kullanıyor, bir kısmımızın haberi yok. Hatırlatma baabında :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Serverın ilk açıldığı 3-4 gün baya güzeldi, ben de katılırdım hep muhabbetlere ama mIRC durumuna dönüyor yavaş yavaş alliance tarafi, saçma sapan tartışmalar oldu o yüzden /leave yapma durumunda kaldım =/[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aynen rezalet bir durumda simdi, sırf muhabbet dönüyor. yazilar çok rahatsız ediyor beni girmiyorum artık.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 evet gerekmedikce kullanmanın bi anlamı yok, spame hayır[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Horde tarafında problem yok pek..[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 evet bende cıktım kanaldan bakmıyorum artık sacma sapan konusuluyor.sohpet bi yana party chatten konusulacak seylerde orda konusuluyor karmasa oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 E baska bir pencere seklinde ekranin bir kosesine koyun siz de ? Neden tüm konuşmaları aynı pencereden izliyorsunuz ki ?[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 horde tarafını yardımlaşma için kullanıyoruz gerçi yardım etmeyen bazı ogreler var onlar bilir kendilerini eheh.. şahsen cevaplayabildiğim kadar soru cevaplıyorum karşılığında dandik espri yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bole chat kanal vs konusu acilmisken araya bende soru sıkıstırıyım :) bu genel Lfg vs kanallarina nasi msj atacam cok merak ettim bulamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 o kanalların başında 1,2,3,4 gibi sayılar yazıyor ya /1 diyince general chate girer /3 diyince lfg ye girer falan.[signature][hline]Seldar Bluepearl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Quel-Thul, 21 Şubat 2005 01:29 tarihinde demiş ki: evet gerekmedikce kullanmanın bi anlamı yok, spame hayır Şimdi gerekmedikce kullanmamak şekli iki türlüdür. Biri gerekmedikce /join olmamaktır ki bu bir şeye ihtiyacın oldugunda girip sorup cevabı alıp çıkmaktır. Başkalarının sorunu olduğunda da doğal olarak yardımcı olmamaktır. Bugun bunu siz yaptığınızda 2 gü sora sizin de başınıza gelecektr. Kısaca bencilliktir. Dğeri şekli ise o kanala bağlı kalıp izleyip gerektiği zamanlarda bilgilerimizi paylaşmak kısaca gerekmedikce konusmamaktır. Bu kabul edilebilir bir durumdur. Tarz meselesidir. Ama yine de bu tarz kanallarda sadece soru sorulup cevap verilmesi mumkun değildir bence. Arada insanlar sevinclerini ve uzuntulerini e paylasabilecegi gibi basina gelen bir olaydan yola cıkan bir espriyi bir geyigi de soyleyebilir. Hafif chat tarzına dönmesi de dogaldır. Başka oyunlarda guild chatlerde hep oyun hakkında mı konusuluyordu, tabii ki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya amma abartıyorsunuz su kanal meselesini be kardeşim; sanki kanalda çok önemki konular konuşuluyorda birileri ortalığı bulandırıyor gibi davranıyorsunuz. kanalda kimsenin azını bıçak açmıyor, selam diyene selam bile verilmiyor. Ya bırakın insanlar konussunlar, arkadaslık kursunlar, böylelikle birlik beraberlik doğar, arkadaslıklar pekişir. orda konusma burda konusma, konusacaksan özelden konus; çok merak ediyorum serverda kimseyi tanımıyorum ben nasıl arkadaslık kuracam kimse ile konusamazsam? bence deneyimli ve bu konuda büyük erdem sahibi arkadaslar kanalı rahat bıraksın; o kanalı inanların konusamasına tahsis etsin. girmesin, girerse konusmasın, yani ne bileyim kendisini rahat hissetmesi için ne gerekiyorsa onu yapsın... arkadaslar bu bir oyun; amcımızda eğlenmek, gereksiz hırsa hiç gerek yok. neden türkler hiç bir yerde 10 kişiden fazla organize olamıyorlar sorusunun cevabı,; çünki türkler hiç bir yerde birbirlerine tahammül edemiyorlar olmasın? kanal konusunda biraz pozitif olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ghald açıkcası onca chat alanı arasında birde üstüne sürekli geyik dönen bir kanalda bulunmak fikri bile beni öldürüyor... Üstelik ben Newbeiyim yani soru sorucak olan :=P yani arada tabiiki offgame muhabet dönücektir ama bu oyunda /w , /g ,/p ,/s olduğunu unutan insanlarda var... Kanallar aslen amaçlarına hizmet etmediği sürece baş ağrısı olarak kalıyolar :)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Abi madem millet bu kadar bos geyik yapiyor o zaman teamspeak veya ventrillo veya msnden konussunlar daha zevkli diimi[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server:Burning Legion Pesimistyle (troll rogue male) server:(Agamaggan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar