Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hdd'de 3,5 gblik kayıp

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

efenim olay şöyle gelişiyor:

kotor2 = 3,5 gb
d: sürücüsündeki boş alan 5,5 gb filan.

ben kotoru yükledim sonra bazı hatalar oldu ve oyunu uninstall ettim. sonra yine yüklemeye çalıştım, yer yok dedi bana. baktım hdd hala 2gb boş alan gösteriyor. alala diyip bi reset attım, hala 2gb boş yer var. iyice aradım taradım, kesinlikle silmişim oyunu o sürücüden.

defrag yaptım şu an(önceden böyle bi şeyler olduğunu hatırlıyorum, bu şekilde çözmüştüm sanki diye hatırladım) ve sorun yine hallolmadı.

nedir ne değidir bilen var mıdır? nereye gitti benim 3,5gb?
Sosyal ağlarda paylaş

ya o banada oldu nedenini tam bilmiyorumda ben format attigimda gecmisti.. ama ginede bir bilene sor belki benden saha kesin bir sey soyleyebilir...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

virus değil bu , aslında veriyi silmesine rağmen tam olarak silemediği için parça parça hdd de kalıyor ... bu yüzdende , boş alan gözükmüyor . Oyunun yüklü olduğu alanda bi memory var ama işe yaramıyor (bad memory) . Oyunları uninstall ederseniz genelde olmaz ama arasıra olabilir . manual olarak silerseniz oluyor daha çok bu problem ... Kısaca format atmadan çözülmez die biliyorum...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Page file'ına rezerve edilmiş alan boş görünse bile kurulum için kullanılmaz. Nede olsa windows'un da nefes alması lazım. Bu dosya sistem durumuna göre değişken olmakla beraber 1,5 GB ya da çok daha üstüne kadar çıkabilir.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bu programla bakmayı dene istersen. dizinleri büyüklüklerine göre kare kare yapıp grafik çıkartıyor. (hard diskte yer açmaya çalışırken çok işe yarıyor.)

belki senin gereksiz yere yer kaplayan dosyaları da grafiğe dahil eder.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 20 Şubat 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem Geri Yüklemeyi (System Restore) kapat.
[Start (Başlat) > Programs (Programlar) > Accessories (Donatılar) > System Tools (Sistem Araçları) > System Restore (Sistem Geri Yükleme)][signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 20 Şubat 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...