LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 efenim olay şöyle gelişiyor: kotor2 = 3,5 gb d: sürücüsündeki boş alan 5,5 gb filan. ben kotoru yükledim sonra bazı hatalar oldu ve oyunu uninstall ettim. sonra yine yüklemeye çalıştım, yer yok dedi bana. baktım hdd hala 2gb boş alan gösteriyor. alala diyip bi reset attım, hala 2gb boş yer var. iyice aradım taradım, kesinlikle silmişim oyunu o sürücüden. defrag yaptım şu an(önceden böyle bi şeyler olduğunu hatırlıyorum, bu şekilde çözmüştüm sanki diye hatırladım) ve sorun yine hallolmadı. nedir ne değidir bilen var mıdır? nereye gitti benim 3,5gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 evet şimdi yeni bi şey aklıma geldi, denememiştim 2 gündür. önce hdd'deki dolu alana baktım: 23 küsür gb sonra tüm dosyaları seçip baktım, 20 küsür gb nerde ulen bu hayalet oyun ehoeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 fizban o ne demek anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya o banada oldu nedenini tam bilmiyorumda ben format attigimda gecmisti.. ama ginede bir bilene sor belki benden saha kesin bir sey soyleyebilir...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eyo up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hmm ehoeh son tespitime göre c sürücüsünde de 1,5gblik bir kayıp var. toplamda 5 gb hdd hayalet oldu ühühü bu nedir arkadaşlar virüs filan mı? formatsız bir çözüm bildirene kafamın onda birini vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 virus değil bu , aslında veriyi silmesine rağmen tam olarak silemediği için parça parça hdd de kalıyor ... bu yüzdende , boş alan gözükmüyor . Oyunun yüklü olduğu alanda bi memory var ama işe yaramıyor (bad memory) . Oyunları uninstall ederseniz genelde olmaz ama arasıra olabilir . manual olarak silerseniz oluyor daha çok bu problem ... Kısaca format atmadan çözülmez die biliyorum...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ya sen scan disk yap makınayı bı bakmıssın aa düzelmiş olcak.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 scandisk de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Page file'ına rezerve edilmiş alan boş görünse bile kurulum için kullanılmaz. Nede olsa windows'un da nefes alması lazım. Bu dosya sistem durumuna göre değişken olmakla beraber 1,5 GB ya da çok daha üstüne kadar çıkabilir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 çöp kutusunu boşaltmayı denedin mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aynen bendede oldu bu olay[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com [Bu mesaj Smokey tarafından 18 Şubat 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 d surucusunde 3.5 gb eksik peki c surucusunde bi fazlalasma var mi? gb cinsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 adam orda da 1,5gb kayıp noldu benim 5gb diyor sen ne diyorsun =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu arada yanlış bakmışım geçen gün, c sürücüsündeki kayıp yaklaşık 4 gb bu arada ge-ta, senin bahsettiğin kayıp ayrı, o hariç 4 gb c sürücüsünde. d sürücüsünde de 3,5gb, toplam 7,5gb ehoeh, bu ne ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bir de bu programla bakmayı dene istersen. dizinleri büyüklüklerine göre kare kare yapıp grafik çıkartıyor. (hard diskte yer açmaya çalışırken çok işe yarıyor.) belki senin gereksiz yere yer kaplayan dosyaları da grafiğe dahil eder.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 20 Şubat 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Sistem Geri Yüklemeyi (System Restore) kapat. [Start (Başlat) > Programs (Programlar) > Accessories (Donatılar) > System Tools (Sistem Araçları) > System Restore (Sistem Geri Yükleme)][signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 20 Şubat 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 offchu kapadım, ee? nolacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 baslat / programlar / donatilar / sistem araclari / disk birlestiricisi de belki bu yardimci olur sana hdd 5 gb ise fazla surmez[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hdd 30 gb d'de, zaten yaptım da onu. olmadı. offchu, senin dediğin şeyi yaptım, şimdi ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 norton yüklü ise geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla empty norton protected files yap benim zamanında 5 gb lık kayıp vardı hehe oha denecek bir durum evet nedeni bu idi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ehoeh dynamic saol, sorun nortondanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sorununu çözmüşsün ama windowsun geri dönüşüm, geri yükleme gibi servisleri çok yer kaplayabilir. (Hdd nin %10 u) Norton da olduğu gibi... Bu yüzden bunları azaltmak veya kapatmak lazım. :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 norton dandik hocam gel seni mcafee'ye alalım :) (dark side'a çekmek gibi bişi oldu ama neyse) bu tip sorunlar yüzünden nortonu bırakmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar