Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik arası yardımlaşma, dayanışma ....

sabonis

Öne çıkan mesajlar

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama, böyle bir topic olsun sticky. buraya takılanlar ihtiyaçlarını ve nicklerini yazsınlar, yardımcı olabilecekler de hem burdan hem oyundan ulaşmaya çalışsınlar.
2 taraf birbiriyle fiyatta veya trade'de bi şekilde anlaşır diye düşünüyorum. ama bi öneri. vendor'a satılan fiyatın 1.5 katına verilsin. böylece hem satan kar eder, hem de alan kişi auctiondaki gibi veya vendordaki 2 katı parasını vermemiş olur.

mesela benim ihtiyacım:
nickim Ughadchuk. 10-20 damage ve 8.5 dps'den daha iyi bir bow arıyorum, kullanma level'ı 19'dan düşük olmalı[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 18 Şubat 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
npc ye satılanın 1,5 katı gibi bi genelleme olmaz ehe
o zaman ben 50 tane heal pot alayım hemen :)

itemına göre uygun fiyat versin işte isteyenler de yalan olur burası AH varken

ben silahlar için kastetmiştim daha çok[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

bende yanima arkadas ariyorum :) single player gibi oraya git ordan bunu al train ol lvl atla vs sıkılmaya basladim bi undercity e girdim giris o giris ne kadar buyuk bi yer ya kayboldum resmen :)ilk defa bi oyunda kaybolmaktan korkar oldum :) ilerde gorevler uzak yerde olunca artik baya bi kaybolacam.. B.L da undead olup yanliz takilmaktan sıkılan biri varsa iyi olurdu gercekten :)
not:lvl 11 im..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 18 Şubat 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
Binds when pickup diyecektin heralde

Hayır doğru yazmış binds when picked-up !!!![signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

burnin legion da Sandrue human paldin
blacksmith kastığım için materyaller azım oluyor. (tigerseye)
sonra miningim olmasınas rağmen copper bar ve thin bar lar yetmiyor bunlara şu anda feci ihtiyacım var. Nakit para çalışır bana copper bar getirenlere. hatta tigerseye (2 tane lazım) da getirin beleşe ironforge breastplate yapayım.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 18 Şubat 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
bi undercity e girdim giris o giris ne kadar buyuk bi yer ya kayboldum resmen :)ilk defa bi oyunda kaybolmaktan korkar oldum :)

sakın orgrimmara gireyim deme undercity New York sa orgrimmar İstanbul. guardlara sormadan hiçbi yeri bulman imkansız. sora sora bile anca yarım saatte buluyosun. orclara şehir planlama öğretmek gerek.[signature][hline]Seldar Bluepearl
Sosyal ağlarda paylaş

eheh dun baya bi arastirma yaptim ogrendim undercity i cok buyuk bi yer degilmis :) newbielik olsa gerek cok guzel itemlar buldum yani en azindan 50 silver a satabilegim bowlar hele bi tane axe buldum +3 str +3 stam train e param kalmadi armor falan aldigim icin vendor a satmak zorunda kaldim gercekten aptallik yaptim eheh :)

oyunu ogrenmek icin caba gerekiyomus(cok sacma bi laf oldu galba :) ) dun baya dolastim yeni yerler her lvl a gore mekanlar falan vs su an gercekten cok rahat xp kasiyorum bi daha tem bulunca vendor a satmayacam su an en azindan lvl 13 olarak 2-3 gold um olablirdi +stat veren itemlari player lara satsam..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 19 Şubat 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
şu an elimde bu var, 1 gold a satarım.normalde buradan item satmam ama madem paticik arası yardımlaşıoruz AH yerine buradan satayım isteyen varsa.

said:
Short Ash Bow
Binds when equipped
Ranged Bow
12 - 23 Damage Speed 1.90
(9.2 damage per second)
Durability 55 / 55
Requires Level 18

ben bunu auction'dan 33 silver'a aldım. naaptın sen olm ahah bunun değeri 1 gold olur mu sapık mısın =)[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

AH da çok güzel maceler var dayanamıyorum ya 1 gold. Zaten zarzor 2gp yapmışız kıyamıyorum =). Neyse Crescant staff ı kaptım o bir süre idare eder beni(hoş staves skilli 0 ama =))[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...