Teddy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yeri değil ama 1şi sorıcam öldüğün zaman üstündeki herşeyi kaybediyormusun ve xp gidiyormu?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hayır tek kaybın üstündeki eşyaların durabilityleri düşüyor %10 kadar eğer cesedine koışarsan eğer spirit healerda canlanırsan %25 düşüyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 çok sıkıcı ya cesede igt gel olayı folloş oldum (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 durability 0 olunca ne oluyor peki ?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 durability sıfır olunca ext damage yersin armor absorb etmez dmg silah filan kullanamazsın felan fılan[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 valla çok özendim şimdi eu gelince büyük gaza gelicem[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Güzel SS ama sadece 23 tane var (üşenmedim saydım) nerde diğer 7 tane , 30 yakın demişsiniz. diğerlerini de isteriz. [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 04 Aralık 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 30 civari yaziyo 30 yazmiyo.Hepsi bu kadar olmali.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 41 tane ss vardı... 35 tanesini falan yazıya koymuştum. baktım sayfa açılma hızı işkence olacak, bir kısmını kaldırdım. :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 iyi eğlenmişsiniz.. :) wow'a gelsem de anlaşılan düşman oluruz eno, kaderin oyunu.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ben ilerde alliance da da karakter açıcam sam... Paladin hemde :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 eh o zaman kardeş oluruz eno'cum, kader bizi birleştiriyor işte.. :-p aquila kardeş valla gamespot, hem de greg kasavin 9.5 puan verdiyse bir iş vardır diyerek bir ihtimal denemeye karar verdim. esasen bu kadar kallavi bir ilk ücret olayı olmasa zaten denerdim de trial yok bişi yok, alıp patlamak da var.. :-) demo misali bir haftalık da olsa trial lazım bu tarz oyunlara.. heh neyse dağıtmayayım başlığı.. ha bu arada, allaince bir bütündür, bölünmez.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tükürdüğünü yalıyanlar vol. 1 : Sam WoW oynuyor[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 :)[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: arcane, 05 Aralık 2004 01:05 tarihinde demiş ki: tükürdüğünü yalıyanlar vol. 1 : Sam WoW oynuyor şekil 1-a: dombili insan modellemesi ben "oynamam" mı demişim? hayır, tam tersine "oynamak istiyorum ama oyun itici geliyor" demişim. oynamak istememin nedeni de işte eno olsun başka arkadaşlar olsun eski günlerde beraber yaşadığımız keyifleri bir ihtimal yeniden yaşayabilmek.. kafadanbacaklıların anlamasını beklemiyorum ama yine de denemek istedim.. :horace: ha ayrıca ne sipariş ettim ne bişi, hele avrupa'da çıksın önce. hiç gelemem 1000 pingle telgraf üzerinden oynarmış gibi şeylere bu vakitten sonra..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 avrupasına da gelme, blizzard bizim ayrıcalığımız olsun warcraft başta olmak üzere blizzard oyunlarına attığın her iftira katlanır katlanır karşına çıkar böyle, kıvırmaya başlarsın. alliance gülü S.A.M. artık ister wow oyna ister çifte telli.. blizzard seni de own etti ya, artık ne desen boş.. aye mi'lord dersin, WoW oynarsın uslu uslu. WHO'S YOUR DADDY ? Blizzard... [Bu mesaj arcane tarafından 05 Aralık 2004 08:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Haha son cumle bitirmis.. :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 arcane dağarcığını kustu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 dombili insan, sen şimdi sandın ki ben oyunun kara kaşına kara gözüne geliyorum. kıvırılacak bir durum mu var ki? eskiden ne dediysem halen aynısını düşünüyorum. "oyun online diablo2'ye benzeyebilir, bir umudum var" da demiştim de sen hatırlamazsın o zamanları kadim kişi.. :-p diablo 2'yi 3 yıl oynamışım, blizzard'ı çeşitli nedenlerle eleştiriyorum ama kötü oyunlar yaptıklarını söylemedim. böyle bir mesajımı da çıksın bulsun isteyen bir kişi bakalım var mıymış.. tabii insanın kafasından 6 tane bacak çıkınca herşeyi başka bir yerinden anlamak zorunda kalabiliyor.. :horace: neyse, gelirsem zaten kafana ekleştireceğim bir sütaş totemi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uf be guzel olmus ama denıldıgı gıbı suruden ayrılanı kurt kapar surude suru ozelını kaybederse way halıne :)[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 süper olmus ama hafif rp mi bu yazılar yoksa alliance harbi taktik flan yaptı mı walla ben bu taktikleri her oynadıım oyunda göremedim :([signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." [Bu mesaj Farinal tarafından 10 Şubat 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tabiki işin içinde azıcık abartı var ama... adamlar gerçekten taktik yaptı burada.. halen anlamış değilim daha ilk günlerde bu organizasyonu nasıl sağladıklarını :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 herşey harika da alliance zor toplanıyor ya. birde raid i hep horde gerçekleştiriyor. aslında tamam horde raid yapar roleplay olarak.. ama alliance da stratejik noktaları vurmalı bence.[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 benim bildiğim alliance tarren mill de 10 lvl düşük hordelara saldırır ama neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar