Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alliance'a İlk Saldırı! Raidden görüntüler! Dikkat: 30 civarı resim var!

Eno

Öne çıkan mesajlar

Güzel SS ama sadece 23 tane var (üşenmedim saydım)
nerde diğer 7 tane , 30 yakın demişsiniz.
diğerlerini de isteriz.

[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 04 Aralık 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi eğlenmişsiniz.. :) wow'a gelsem de anlaşılan düşman oluruz eno, kaderin oyunu.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

eh o zaman kardeş oluruz eno'cum, kader bizi birleştiriyor işte.. :-p

aquila kardeş valla gamespot, hem de greg kasavin 9.5 puan verdiyse bir iş vardır diyerek bir ihtimal denemeye karar verdim. esasen bu kadar kallavi bir ilk ücret olayı olmasa zaten denerdim de trial yok bişi yok, alıp patlamak da var.. :-) demo misali bir haftalık da olsa trial lazım bu tarz oyunlara..

heh neyse dağıtmayayım başlığı..

ha bu arada, allaince bir bütündür, bölünmez.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 05 Aralık 2004 01:05 tarihinde demiş ki:
tükürdüğünü yalıyanlar vol. 1 : Sam WoW oynuyor

şekil 1-a: dombili insan modellemesi

ben "oynamam" mı demişim? hayır, tam tersine "oynamak istiyorum ama oyun itici geliyor" demişim. oynamak istememin nedeni de işte eno olsun başka arkadaşlar olsun eski günlerde beraber yaşadığımız keyifleri bir ihtimal yeniden yaşayabilmek..

kafadanbacaklıların anlamasını beklemiyorum ama yine de denemek istedim.. :horace:

ha ayrıca ne sipariş ettim ne bişi, hele avrupa'da çıksın önce. hiç gelemem 1000 pingle telgraf üzerinden oynarmış gibi şeylere bu vakitten sonra..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

avrupasına da gelme, blizzard bizim ayrıcalığımız olsun

warcraft başta olmak üzere blizzard oyunlarına attığın her iftira katlanır katlanır karşına çıkar böyle, kıvırmaya başlarsın.

alliance gülü S.A.M. artık ister wow oyna ister çifte telli..
blizzard seni de own etti ya, artık ne desen boş..

aye mi'lord dersin, WoW oynarsın uslu uslu.

WHO'S YOUR DADDY ?
Blizzard...

[Bu mesaj arcane tarafından 05 Aralık 2004 08:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dombili insan, sen şimdi sandın ki ben oyunun kara kaşına kara gözüne geliyorum. kıvırılacak bir durum mu var ki? eskiden ne dediysem halen aynısını düşünüyorum. "oyun online diablo2'ye benzeyebilir, bir umudum var" da demiştim de sen hatırlamazsın o zamanları kadim kişi.. :-p

diablo 2'yi 3 yıl oynamışım, blizzard'ı çeşitli nedenlerle eleştiriyorum ama kötü oyunlar yaptıklarını söylemedim. böyle bir mesajımı da çıksın bulsun isteyen bir kişi bakalım var mıymış.. tabii insanın kafasından 6 tane bacak çıkınca herşeyi başka bir yerinden anlamak zorunda kalabiliyor.. :horace:

neyse, gelirsem zaten kafana ekleştireceğim bir sütaş totemi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
süper olmus ama hafif rp mi bu yazılar yoksa alliance harbi taktik flan yaptı mı walla ben bu taktikleri her oynadıım oyunda göremedim :([signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."

[Bu mesaj Farinal tarafından 10 Şubat 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...