sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuda da belirttiğim gibi Ahmet kaya'nın hangi şarkısını en çok beğeniyorsunuz (sadece en beğendiğinizi yazın ltf) Benim favorim Kum Gibi [Bu mesaj sir_carmelo tarafından 24 Ocak 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bahtiyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kum gibi..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kum gibi Doğum Günü Hani Benim Gençliğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tmm iste o sarki kum gibi........[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: sirnaber, 24 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: bi şarkı vardı hani şehirlere bombalar düşer iken bilmemne, o şarkının adı neydi? bi de saza niye gelmedin :) İlkdediğin şarkının adı Kum Gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ağlaıkçaaaa, ağlaıkçaaaa dağlarımız yeşerecek görecek göreceksin Yani; ağladıkça[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 basim belada tabancami unutmusum helada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 içimde ölen biri[signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yakamoz ağladıkça[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kafama sıkar gıderım (bu sarkı adı neyse unutmusum)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kaçak ve anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Soru neden ingilizce? Bir tek ben mi sinir oluyorum böyle şeylere?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 benimde kafama takılmıştı sonra salladım tartışma çıkmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kendisini sevmem bölücü[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 işi siyasete dökmeyelim, sadece en sewdiğimiz şarkısını söyleyelim yeter, dinlemiyosan bişey yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Ruby_DraGon, 25 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Kafama sıkar gıderım (bu sarkı adı neyse unutmusum) sarki adı bu dogru yani. bende cok severim bunu. bide niran unsalla beraber soyluyo bunu o da muhtesem.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 *! topic siyasi tartışmaya dönsün diye bekler elinde kilitle * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Ruby_DraGon, 25 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Kafama sıkar gıderım (bu sarkı adı neyse unutmusum) 'giderim' sark1n1n ad1[signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Istedigi kdr bolucu olsun arkadasım adam yapmıs sarkılarını hangi rakı ve içki sofrasında dinlemiyor Ahmet Kaya... 1)Agladıkca 2)Arka Mahalle 3)Bahtiyar 4)Safak Turkusu 5)Siz Yanmayin 6)Nereden Bileceksiniz 7)Dardayim 8)Dosta Dusmana Karsi Ötesi yok muthiş bir adam[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hagi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bi de tedirgin albümündeki SEVEMEZSİN i dinleyin dinlemeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kara_Hilal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ağladıkça we kum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kum gibi iyidir. Ama yanlış yaptı Ahmet Kaya bu memlekete.. * Davran berk ! * lol[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ağladıkça[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar