Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Efsaneleri:Lale Savaşçıları oynamış ark.lar bir bakabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olmadı mı bu iş millet?[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
Mesaj tarihi:
bu arada geç kalmış olabilirim de gözüme çarptı diye yazamadan edemedim.

iso dosyalarını istediğiniz gibi winrar ile de son derece şahane bir şekilde bölebilirsiniz[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
Millet Allah rızası için bi ftp ya... Oynamalı-yız!!![signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
Mesaj tarihi:
p2m programı, dosyayı mail ile gönderilebilecek parçalara bölüyor ve gönderiyor. indirirkende hepsini indirip birleştiriyor. kimseyede mail şifrenizi vermek zorunda kalmıyorsunuz. download hızıda oldukça yüksek oluyor :)[signature][hline]geberik
Mesaj tarihi:
yaw beyler cd elime geçti fakat benim super xp :) oyunu çalıştırmadı. dos boxta nasıl yapabilirim?. uyumlu deil hatası. sizce ne yapabilirim. eski bilgisayar al diyene bi kalaşnikof mermisi gönderirim... :)[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter

[Bu mesaj madjai tarafından 05 Şubat 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o moda nasil giriliyor?(uyumluluk moduna)[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Mesaj tarihi:
.exesinin özelliklerinden.

Oyunu isteyenler özel msg atsın, -doruk- istedi demin, ona kargolayacağım.

Bu arada kargo alıcı ödemeli olsa yeter arkadaşlar.
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 Şubat 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 Şubat 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
denedim arkadaşlar. uyumluluk modunuda denedim yine tık yok. dos box tada oyun ara sıra takılıp kafayı yiyor. başka emulatorle saglıklı çalıştıran varsa lütfen söylesin[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Mesaj tarihi:
ufakçana biliyosan anlatsana o işi ben bilmiyorumda[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Mesaj tarihi:
silp ben istiyorum izmirden...
edik : adres silindi silp bilio ztn
plzplzplz[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 11 Şubat 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...