Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hauahahahahaha. *!kopar **!kopanzi* *!koparlar*

ya hangi mal buna kanar yaw... lol :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
Rolf!!![signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
pauahah rolf dediya o rofl olamsin yaa puahfauh azuahahah[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
hiç yani...

her insanın kendine özel fantaazileri vardır demi FRP cim ?

yabancılar roflmao ROFLMAO yazı yo

heyt anam bee fantaaziye bak babandami FRP ciydi lam
[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 18 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
erutan tmm abi yava$$ o kadar ciddi bi$i mi yaptim... tövbe tövbee... ama onun dogrusu ROFL sanada ROFL ve wtd(what the duck) :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Mesaj tarihi:
raistlin güzel bişey yaptın yanlışı düzeltme ama bunun düzeltmesi olmazki bea :) adam istediğini yazar gülmede

ben zauhzuhauhzhhuahh yazcam sen

lam onun doğrusu zuahzhuauhzhua mı yazacan?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
tmm erutancim saol birde adim Raistlin diil Raistin lütfen ARTIK DAHA FAZLA KARI$TIRMAYIN NEDIR BU CEKTIGIM KARDE$ım... :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Mesaj tarihi:
said:
Alomatik_2k, 18 Şubat 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
Oh iyi benim kartım çalınmamış.
+1 :P[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
*!connection lost*

ps:uo oynayanlar anlar[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Mesaj tarihi:
ya ben baktırdım buna geçen hafta çalınmamış dedi ama bugün ekstrem geldi ve 12milyarlık bir fazla harcama var..
İnternet üzerinden alışverişler falan yapılmış..Ben pek güvenmeyin derim bunun size sunduğu sonuca..Yani adamlar bana çalınmamış için rahat olsun dedi ama çalınmış işte..
Heralde beta falan bu..Ya da çok kötü yapmışlar gerçekten.Tam doğru bilgiyi vremiyor..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Mesaj tarihi:
haha tabi bide ciddi ciddim yazanlar var:D

off o resmi koydun o kadcsagsgfsdhh....

*!gülmekten nefes almayı unutup ölür*[signature][hline]Every fart has a beginning.
Mesaj tarihi:
lol orayi dolsuran insan olamaz... Yada iq su 80 nin altında felendir :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...