Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kadar da yüzsüzlük olmaz ki

Jester

Öne çıkan mesajlar

hauahahahahaha. *!kopar **!kopanzi* *!koparlar*

ya hangi mal buna kanar yaw... lol :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

pauahah rolf dediya o rofl olamsin yaa puahfauh azuahahah[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 18 Şubat 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
adam belki gülen yerlerde yuvarlanmak istio?= ALLA ALLA!! adamın fantazisine ne karışıon!

+1 mesela ben bi keresinde rofmaol olmuştum yani yerde yatarken kıçım kapalıyken güldüm[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

hiç yani...

her insanın kendine özel fantaazileri vardır demi FRP cim ?

yabancılar roflmao ROFLMAO yazı yo

heyt anam bee fantaaziye bak babandami FRP ciydi lam
[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 18 Şubat 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

erutan tmm abi yava$$ o kadar ciddi bi$i mi yaptim... tövbe tövbee... ama onun dogrusu ROFL sanada ROFL ve wtd(what the duck) :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

tmm erutancim saol birde adim Raistlin diil Raistin lütfen ARTIK DAHA FAZLA KARI$TIRMAYIN NEDIR BU CEKTIGIM KARDE$ım... :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

*!connection lost*

ps:uo oynayanlar anlar[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben baktırdım buna geçen hafta çalınmamış dedi ama bugün ekstrem geldi ve 12milyarlık bir fazla harcama var..
İnternet üzerinden alışverişler falan yapılmış..Ben pek güvenmeyin derim bunun size sunduğu sonuca..Yani adamlar bana çalınmamış için rahat olsun dedi ama çalınmış işte..
Heralde beta falan bu..Ya da çok kötü yapmışlar gerçekten.Tam doğru bilgiyi vremiyor..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...