Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikirtepe Ev Kiralama


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhaba,

Yakın zamanda taşınmayı planlıyorum. Konuma karar veremedim ama evler biraz yeni olsun, m2 hattına veya metrobüs e veya Söğütlüçeşme ye yakın olsun istiyorum.

40-50-60 bandında, pek bilinmeyen ama güvenli hangi semtler olabilir?

Ek olarak Fikirtepe'deki ilanlarda hep tapu kaydı yok diyor. Muhtemelen şantiye elektriği suyu ödeyip x2 fatura ödemek gerekecek. O tarafta oturan var mı, aidatlara mı dahil bu faturalar, riskli midir?

Çok teşekkürler...

 

 

 

Mesaj tarihi:

Ekşide şöyle bir entry gördüm:

Alıntı

yeni fikirtepe'de emlak konut 11314 konut ve 764 ticari alanın teslimlerine başladı. toplamda 18 etap bulunmakta. bazı etaplarda oturum hazihazırda başladı, bazı etaplarda kısmi oturum bulunmakta. emlak konut satış ofisinden daire satın alanlar dairelerini satmak isterse sözleşme devri ile bu işlemi gerçekleştirebiliyor, haksahipleri ise tapularını almadan satış veya devir işlemi yapamıyor. tapuların verilmesi de 1 yılı bulacağı belirtiliyor. şu an orada dairesi olan, dairesini teslim alanlar için en karlı çözüm kiralamak. kiralamalar da 1+1 için 38-42 bin tl, 2+1 daireler 50-55 bin tl, 3+1 daireler de 68-72 bin tl arasında sonuçlanmaktadır. emlak konuttan daire satın alanlardan sözleşmesini devretmek isteyenler için de şerefiye, oturumun başlaması, teslim süresi gibi etmenlere göre değişmek ile birlikte hızlı satar fiyatı brüt birim m2 fiyatı 110-115 bin tl arasında değerlenmektedir.

Sizce böyle bir eve taşınmak, 1 sene sonra satış ihtimali yüzünden riskli midir?

 

Mesaj tarihi:

fikirtepeye niye tutuldun, hasanpaşa-söğütlüçeşme-altıyol-osmanağa-kızıltoprak-feneryolu vs bak arada ucuza evler düşüyordu. tabi evden ne beklediğine bağlı, gürültülü - gürültüsüz semt, çatı katı (üst komşu olsun olmasın kafası) veya zemin kat (bahçeli olsun) vs, eski bina (no aidat) vs yeni bina, eşyalı eşyasız etc.

Mesaj tarihi:

ne yazık ki yaşlandım biraz; kısıt olarak bina yaşı düşük, mutfağı balkonu ayrı istiyorum ama metro metrobüse yakın merkezi seçenekler kağıthane ile fikirtepe kaldı

×
×
  • Yeni Oluştur...