Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pluribus (2025)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yonetmen 31. son bolumde daha bir abarip orgazma ulasti bence.

bolumun cogu kismi "this could have been an email" meme olarak gecti...

yorum yazacak bir sey dahi yok aslinda.

Mesaj tarihi:

Genel olarak zaten yavaş ilerleyen yapımlar yaptığını daha geçen söyledi, üstüne içeriğin neredeyse sadece insan psikoloji üzerine olduğunu da düşünürsek sonuç şaşırtmadı. Ben sadece diğer karakterleri daha çok görmek isterdim. hiç görmediklerimiz var ki muhtemelen ileride göreceğiz ama...

Spoiler

ama şu değişen kız neden değişmek istedi. neye istinaden oldu. bunları vermesi iyi olurdu. güldü gitti sadece. sadece böyle deli sorular var

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
BiTcH_oFBaT, 26.12.2025 08:25 tarihinde dedi ki:

Genel olarak zaten yavaş ilerleyen yapımlar yaptığını daha geçen söyledi, üstüne içeriğin neredeyse sadece insan psikoloji üzerine olduğunu da düşünürsek sonuç şaşırtmadı. Ben sadece diğer karakterleri daha çok görmek isterdim. hiç görmediklerimiz var ki muhtemelen ileride göreceğiz ama...

İçeriği gizle

ama şu değişen kız neden değişmek istedi. neye istinaden oldu. bunları vermesi iyi olurdu. güldü gitti sadece. sadece böyle deli sorular var

Spoiler

klasik çomar işte, devlet aklı bunu istiyor diye dönüşmüştür lel.

ilk 2 bölümde Carol ve gereksiz triplerinden kusmuştum, maşallah son bölüm tavan yapmış. fuckbody broken olunca hemen su koyuvverdi 😄

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
samaella, 26.12.2025 14:17 tarihinde dedi ki:
  Gizli içeriği göster

klasik çomar işte, devlet aklı bunu istiyor diye dönüşmüştür lel.

ilk 2 bölümde Carol ve gereksiz triplerinden kusmuştum, maşallah son bölüm tavan yapmış. fuckbody broken olunca hemen su koyuvverdi 😄

Spoiler

abi dağda yaşıyor ne devlet aklı dıasjdkasd zaten o virüs oraya nasıl gitmiş onu da anlamadım jadsad

• Yeni Oluştur...