Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 stephen king'in kitabının arnold klasiğinden sonra yeni bir adaptasyonu. fena durmuyor, glen powell'ın potansiyeli var bence aksiyon jönlüğü için zaten. günümüz amerika'sı ve survival reality show'ların daha da çıldırdığı son döneme uygun zamanlama olmuş. 1 1
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Arnold un versiyon indoordu, bu daha outdoor. Izlenir.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2025 lol eğlenceli bişeye benziyor ya, gelse de izlesek
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2025 (düzenlendi) bunun oyunu kara kutuda vardı, filmin dışında Temmuz 2, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 geçenlerde izledim, beklediğim kadar iyi olmuş. arnold versiyonu gibi campy fun değil ama mesajı daha iyi vermiş güncelleyerek günümüze uygun. yeni total recall ve robocop gibi tamamen sterilize etmemişler neyse ki, biraz eğlencesi var. sadece Spoiler eski filmdeki killian ve ölümü 10 kat daha iyiydi. glen powell pek tutulmuyor ama ben maverick’ten beri beğeniyorum, esas oğlan rollerine giden bir karizması var, oyunculuğu da yeterli. aksiyonlarda görmeye devam ederiz umarım.
Öne çıkan mesajlar