Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 22.01.2026 21:51 tarihinde dedi ki:

Ederson çok yavaş kalıyor kalede ya. Yaş etki ediyor herhalde. 

Edersonun olayı MCity'nin kalesinde olmakmış meğerse, bizim gibi Avrupanın orta sıra takımına gelince aslında orta halli bir kaleci olduğu çıktı ortaya, Livakoviçten pek bir farkı yok yani geldiğinden beri.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
Liebe, 22.01.2026 21:32 tarihinde dedi ki:

Semedo solda hiç olmadı ya mutlaka müdahale lazım ama yedek de yok. Belki geçen maç gibi 3lüye dönüp talisca + yiğit veya çağları oyuna alır

Anında işe yaradı değişiklik ama bu da kaçmaz yaaaa

Mesaj tarihi:
vivavale, 22.01.2026 22:32 tarihinde dedi ki:

Hakem çok iyi gerçekten. 

Direk kırmızı bu arada

Taban yere bakıyor oradan yırttı yoksa baya turuncu

Mesaj tarihi:

İyi oynayan İsmaili çıkarıp Edsonu aldı ama hiç bişeye yaramadı zira adam ağır ve sadece defansif, ayrıca sağ kanada Efeyi koydu o da iyi niyetli ama yeri orası değil keşke Oğuzu falan alaydı oraya hücum için. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Villa cok daha rahat kazanabilecegi maci zora soktu acikcasi karsi karsiya laubali kacirdiklari tonla pozisyon var. 65 e kadar fenerin xg si 0.10 civariydi rakibin 1 den fazla.

dunde biz gs olarak iyi oynamamistik. Tek artisi takimlarimiz iyi mucadele edip fiziksel olarak kopmuyor. Ve maclar belli bolumlerde geliyor kazanma firsati acisindan ama yedekler girene kadar bariz fark vardi hucumlarda. 

Iyi oynadigi zaman fenerin en iyisi fred. Ben fred gidecekse kante gelsin diyordum acikcasi gs li olarak 3 u birden oynayamaz zaten guendouzi ve ascenscio talisca vs ile. Fredin yaptigi isleri her 6-8 yapamaz oyle hem geriden aliyor hem de ileride cok iyi. Ilk buyuk pozisyonu yaratan direk o ince paslarla. Rize macinda ortada hemen topu sezip ascenscio ya birakan da o. Ascensio nun pasini konustu herkes de olay orada orta saha oyundan dusmusken hemen topu kazanan fred olmasiydi tabi kalecinin de malligi var. 

Skriniar in pozisyon kirmiziydi. Morgan Rogers nefis bir adam epl de dikkatli izliyorum. Hakem iyiydi genel olarak mis gibi oynatti. Villa nin yedekler cop gibi.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...