Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie, 18.03.2026 23:48 tarihinde dedi ki:

Penaltıya gel lol

Uğurcan 35milyonu cikariyor

DynamicK, 18.03.2026 23:49 tarihinde dedi ki:

Kaciracagi icime dogdu. Iyi oldu. Havadan penalti kazanmislardi zaten.

Liebe, 18.03.2026 23:50 tarihinde dedi ki:

Adamın bacağı parçalandı la ahshda 

Valla gs çok iyi direniyor Uğurcan harikalar yaratıyor biraz şans yaver gitse bir gol gelse biter tur lpool döndüremez 

• Haha 1
  • Admin
Mesaj tarihi:

Vurmadi demedim ben havadan kazandi derken alakasiz yerde en ufak bir golluk durum yokken, dokunup dokunmadigi tam belli olmayan acidan aliyor penaltiyi. Karsi karsiya dusurulmek var, ceza sahasi kenarinda en ucuz sekilde kazanmak var. Lakin kime anlatican. Sirf GS topiki trolleme icin ugrasiyorsunuz ha. Neyse.

Mesaj tarihi:

Abi gayet net penaltı, tekrarında da çok net belli oluyordu yazmıştım işte üstte. Havadan penaltı yazarsan başka ne anlamamızı bekliyordun ki? yine suçlu biz olduk ya ahahaha

• Haha 1
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Osi' siz takim sifir. Bir tane cevirdigimiz mac yok geriye dusup. Carsamba gunu fark 1 puana inerse sasirmayin. Gol atmasi mac kazanmasi bu kadar mi bir adama bagli olur akil alir degil. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sorun veya suç GSde değil, Onuachu durdurulamaz bir adam TR ligi için. 2,01 boyla her kafa topunu almayı deparı falan bırak bir de havada taklalar attı ofsayt diye iptal edilen golünde, ulan o boyda adam nasıl o kompaktlıkta olabilir çok ama çok ilginç sanki 1,80-1,85 vay aq. bi Peter Crouchu falan hatırlayın bi buna bakın üstelik sadece uzunluk değil size da var herifte.

TS çok iyi scoutlar bulmuş son 2 senedir anlaşılan.

Shadow tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...