Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Microsoft ve Asus işbirliğine giderek bu yaz piyasaya iki yeni ROG Xbox Ally adlı el konsolu süreceğini açıklamış. Tarih ve fiyat bilgisi yok ancak donanım özellikleri olarak şu şekilde olacakmış: Xbox Ally: AMD Ryzen Z2 A işlemci, 16 GB LPDDR5X-6400 RAM, 512 GB M.2 SSD, 60Wh batarya Xbox Ally X: AMD Ryzen AI Z2 Extreme işlemci, 24 GB LPDDR5X-8000 RAM, 1 TB M.2 SSD, 80Wh batarya Windows arayüzü yerine özel olarak hazırlanan Xbox arayüzü yer alacakmış. Microsoft Store, Steam, Epic Games ve Battle.net platformlarına erişim olabilecekmiş. Xbox Cloud Gaming ve Remote Play desteğiyle Xbox Series X'den de akışa izin verecekmiş. Türkiye'de de satışı olacağını açıklamışlar. ROG Xbox Ally Handhelds Revealed
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Fiyat bekliyorum. Switch 2 yerine bunu alabilirim.
µh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 steamdeckteki gibi touchpad niye koymuyorlar anlamıyorum inanılmaz işe yarıyor. bir de 2. ekran takmak için yerini yapıp onu da ek olarak satsalar çok alan olur bence, pc'den alıskanlk bir şey oynarken hep yanda dzi-film-stream izlemek istiyorum. 1
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 steamdeck in trackpadleri acayip imba. Sadece gaming icin degil, normal desktop modda da acayip is goruyor. Bu saatten sonra handheld pc lere trackpad koymamak salaklik. Os i halen windows 11, ustune xbox arayuzunu koymuslar. Ama desktop servislerini acilista yuklemiyormus, oradan 2gb ram kazaniyoruz demisler. Tam cikinca bakmak lazim.
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 bataryası 2 saatte biten yeni bir alet daha. 2
Öne çıkan mesajlar