Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2025 Benim GOTY bu olur herhalde. Çok uzun zamandır bu kadar iyi bir oyun oynamamıştım 2
Grego Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 bu oyun boyunca birileri ile karşılaşıp pokemon gibi döğüştürüyor muyuz, yoksa başka şeyler de olacak mı
reampage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 oyun overrated bence true ending ve diger ending ikiside finali yeterince baglamiyor havada kaliyor.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 pokemon dogusturmeye devam, gameplay ayni degil oyun boyunca, yeni seyler ekleniyor. 1
Grego Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 bu formüle ffciler bayılıyor galiba da bana biraz tekrarlı geldi. oyun genel olarak overrated mıdır tam emin değilim ancak over design net. bakılan her yer ayrı bir sanat sepet. tamam en sürreal sensin
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Ff sevmem bu baya iyi benim gözümde.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 (düzenlendi) Grego ffciler demenden belli sanırım sen zaten bu türden falan haz etmiyormuşsun. Kendi kendine hype yüzünden tuzağa düşmüşsün gibime geldi :D. Uzaktan bile görmek istemediğin bir türe şans vermişsin gibi gözüküyor. Öte yandan bence over design değil. Bu sürreal dediğin kısım bu oyun türünde boku çıkarılan birşey zaten çoğu japon anime temelli ve tarzı olduğundan. Bir de bu oyun bu tip turn based oyunlardaki en az tekrarı ve en kısa olanı gibi birşey. Cidden yani aynı yaratığı çok az sayıda öldürüyorsun bu oyunda. Bir de diğerlerini görsen . Hepsi birbirlerine söz vermiş gibi en son zone/dungeon neyse 50 milyon kat/stage li yapip saatler sürüyor sadece son bölüm bile. Haziran 23, 2025 AmoRPHouS tarafından düzenlendi
Grego Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 evet resmen hype trenine atladım gameplay izlemeden, elimde patladı.
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2025 Grego, 24.06.2025 00:00 tarihinde dedi ki: evet resmen hype trenine atladım gameplay izlemeden, elimde patladı. Son yama ile zorluğu Hikaye seçeneğinde oynandığında rahat rahat ilerlemen için gereken ayarları yaptılar. Sadece hikayeyi görmek için güzel bir ayar olmuş. 1
Öne çıkan mesajlar