Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 izmir buluşma fotoları var mı kimsede?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bi anda aklıma geldi ya. hani şu ayı gibi bağırdığım için ekmekiçinden çıkmak zorunda kaldığımız buluşma. 

bende bu buluşmadan hiç foto yok ya. bayağı da foto çekmiştik. ordan kordona gitmiştik falan.

var mı birilerinin arşivinde atıverin be.

Mesaj tarihi:

Sol sıra en öndekiiii... Llama?

Bi arkasındaki pyro sanırım.

Onun bi arkasındaki yoksa blackice mı?

Oha geri kalan kimseyi tanımıyorum ya da hatırlamıyorum. Blackicedan da emin değilim zaten. Bide sağ sırada arkalarda kaykılan bi eleman var ildenize benzettim ama, ildenizin izmirde işi ne ak

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
axedice, 20.04.2025 19:20 tarihinde dedi ki:

Sol sıra en öndekiiii... Llama?

Bi arkasındaki pyro sanırım.

Onun bi arkasındaki yoksa blackice mı?

Oha geri kalan kimseyi tanımıyorum ya da hatırlamıyorum. Blackicedan da emin değilim zaten. Bide sağ sırada arkalarda kaykılan bi eleman var ildenize benzettim ama, ildenizin izmirde işi ne ak

benim canım doğru bildin..

ama ben de unutmuşum abi herkesi. hatırladıklarımı sayayım.

soldan arkaya doğru

llama

pyro

ben

turuncu gömlek adamın adını hatırlıyorum ATILdı galba atıl kurt diyoduk nickini hatırlamıyorum.

baş köşe tarafından biri slayer77. biri de onun arkadaşıydı o da patide üyeydi galba. hatta 77'si bile olabilir nickinde. @slayer77

en sağdaki kameraya en yakın medket

medketin sırasındaki 2 ve 3. arkadaşla çok samimiydik. unutmuşum nickleri. dördüncünün apache olması lazım. onun yanındaki de Levi galiba.

ayakta kızla sarılan ortamcı VOIK3 olmalı.

bu kadar kalmış 21 sene. icq'dan konuşuyorduk mk

bu fotodan 5 dakika sonra karşımdaki arkadaşa bişey anlatırken herkes bi anda sustu. hayvan gibi bağırdım gibi oldu. çok utandık mekandan çıktık. nasıl bir gürültü yaptıysak o ana kadar zaten rezillik fotodan belli.

@Saeros sen fotoyu mu çekensin? yoksa daha gelmedin mi?

Black-ice tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Black-ice, 20.04.2025 20:47 tarihinde dedi ki:

benim canım doğru bildin..

ama ben de unutmuşum abi herkesi. hatırladıklarımı sayayım.

soldan arkaya doğru

llama

pyro

ben

turuncu gömlek adamın adını hatırlıyorum ATILdı galba atıl kurt diyoduk nickini hatırlamıyorum.

baş köşe tarafından biri slayer77. biri de onun arkadaşıydı o da patide üyeydi galba. hatta 77'si bile olabilir nickinde. @slayer77

en sağdaki kameraya en yakın medket

medketin sırasındaki 2 ve 3. arkadaşla çok samimiydik. unutmuşum nickleri. dördüncünün apache olması lazım. onun yanındaki de Levi galiba.

ayakta kızla sarılan ortamcı VOIK3 olmalı.

bu kadar kalmış 21 sene. icq'dan konuşuyorduk mk

bu fotodan 5 dakika sonra karşımdaki arkadaşa bişey anlatırken herkes bi anda sustu. hayvan gibi bağırdım gibi oldu. çok utandık mekandan çıktık. nasıl bir gürültü yaptıysak o ana kadar zaten rezillik fotodan belli.

@Saeros sen fotoyu mu çekensin? yoksa daha gelmedin mi?

evet ben çekmiştim fotoyu 😄

• Yeni Oluştur...