Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Yeni versiyonu wilds da çıktı. hiç oynamadım oyunu, yayıncılardan izliyorum da hiç çekici gelmiyor oyun bana nedense. hatta sıkıcı gibi gözüküyor. karakter bir kombo yapmaya başlıyor yaratık koşup gidiyor öyle boş havaya kombo yapmaya devam ediyorsun filan.. var mı oynayan yorumu olan?
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 kendini çok geliştirebiliyorsun oyunda olayı o. 20dk da kestiğin monsterı 5dk da kesmeye başladığın zaman oyunun keyfi ortaya çıkmaya başlıyor. farklı silahlar va her silahın tamamen bambaşka oynanışı var. 3 oyuna 1500 saat gömeme rağmen hala 3 silahtan fazla bilmiyorum
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 500 saat oynamissin artik bisileri yapiosun filan, sonra partye japonca isimli biri geliyor oturup onu izliosun sdf
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Oce4n, 28.02.2025 12:07 tarihinde dedi ki: Yeni versiyonu wilds da çıktı. hiç oynamadım oyunu, yayıncılardan izliyorum da hiç çekici gelmiyor oyun bana nedense. hatta sıkıcı gibi gözüküyor. karakter bir kombo yapmaya başlıyor yaratık koşup gidiyor öyle boş havaya kombo yapmaya devam ediyorsun filan.. var mı oynayan yorumu olan? https://www.instagram.com/mercuryvgame/reel/DFOhee8M5RG/ iste o yaratiklari ve kendi combolarini ogrendikce su hale geliyor
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Ben de bizim coop ekibiyle bu oyuna geçmeyi düşündüm ama gerçekten video'lardan knight online'dan hallice gibi görünüyor. Oce4n, 28.02.2025 10:07 tarihinde dedi ki: Yeni versiyonu wilds da çıktı. hiç oynamadım oyunu, yayıncılardan izliyorum da hiç çekici gelmiyor oyun bana nedense. hatta sıkıcı gibi gözüküyor. karakter bir kombo yapmaya başlıyor yaratık koşup gidiyor öyle boş havaya kombo yapmaya devam ediyorsun filan.. var mı oynayan yorumu olan?
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 boss döv çıkan itemlerle craft yap güçlen daha hızlı döv, yeni boss lar keşfet yine craft yap daha kısa sürede döv, yeni combolar keşfet vs böyle bir döngüde ilerliyor oyun. grup ile belki sarabilir ama bir taktiğe gerek kalmıyor sanırım grupla girince de dandun girişiyorsun işte asdkşgjs, bende pandemi dönemi baya sarmıştım
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 (düzenlendi) https://www.thegamer.com/monster-hunter-wilds-launch-day-steam-player-count-concurrent-over-one-million-biggest-capcom-launch/ Alıntı Monster Hunter Wilds has sold 1 million units in 6 hours on Steam making it Capcoms most successful PC launch, and has already passed the peak player counts of Elden Ring, Baldurs Gate 3, and Hogwarts Legacy 1,286k oyuncu var şu an cidden yoketmiş. "oyun optimize değil" diye bağırıyordu insanlar geçen hafta ama sallamamışlar gene lol. monster hunter damıtılmış boss fight oyunu işte başka lagaluga, trash mob vs ile uğraştırmadan olayın özüne odaklanıyor, o bakımdan bence hem dürüst hem zaman/emek israf ettirmiyor. ben gp'ye eklerlerse sonra gene oynarım bir playthrough. esas kasınç kısım zaten oyun bittikten sonraki grind, hem o kadar kasılmak istemiyorum hem de hevesimi alıyorum zaten o nokta itibariyle. wilds'ın büyük farkı bu sefer tek bir open world'de geçiyor, mission için alan yükleme vs olayları yok o bakımdan modernleşmiş. ben gerçi biome'u beğenmedim ne yalan söyleyeyim, afrika savanası amazon bataklığından sonra ikinci sevmediğim mekan oyunlarda. Şubat 28, 2025 Sam tarafından düzenlendi
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 4 biome var abi total Windward Plains Scarlet Forest Oilwell Basin Iceshard Cliffs dynamic weather da varmış da yeni başladım sanki 1 - 2 patch lazım gibi. high texture pack ile frame gen calısmıyor.
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2025 Mesaj tarihi: Mart 18, 2025 oyunun yön algısı artık bunun coding tarafı nasıl bilmiyoruım xyz olarak çok aciap bir noktaya gelmiş. 1mm fake atıp hayvan gibi monsterları dodgelayabiliyorsun. hit boxlar artık ne deniyorsa çok rafine olmuş. özellikle klavye mouse ile oynamak çok zevkli bir hale gelmiş. fakat oyun çok boş hic monster yok. nisanin ilk haftasi itibari ile her hafta bir monster getirmeye baslicaklar sanirim.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 (düzenlendi) Oyun cok iyi ya, dur konusucak uzun. dodgelarda sanirim dodger advantage a gecmisler rollbackte bir o var, onun disinda hurtboxlar biraz ufalmis. birde uzerine focus mode yuzunden mouse ile daha kontrolu istedigin yone dogru dodgeliyabildigimiz icin daha iyi hgissettiriyo focus mode fazla abartili ve guclu, bazi silahlarin karakterini bozmus durumda ama bu saatten sonra geri donusu olmaz monster hunter serisi icin Mart 20, 2025 Cuce tarafından düzenlendi
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 (düzenlendi) oh sonunda biri daha fark etti oyun inanilmaz , focus mode cok cok iyi resmen bir oyunu adamlar bu kadar iyi evriltebilirler. m/kb icin op ama ben konsolcularin o kadar cok kullandigini gormedim, ozellikle sns ve focus mode ayip olmus. Mart 20, 2025 reampage tarafından düzenlendi
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 bence greatsword playstyleini bozmus, her turlu vuruyon o chargei adama mesela, ayni sekidel gunlance lance dede beles iustedigin yone donup blockluyon falan, biraz civik
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 (düzenlendi) yeni bir oyun olmus, eskiden agir silahlarin combolarini oturtmak cok teknik bir olaydi simdi o bitmis, evet o acidan bakinca mh bitmis ama yeni bir oyun cikmis, daha hacknslah olmus. bakalim exp gelicek bence orda daha oturturlar. birde block animasyonlarini cok belirsiz yapmislar, block olayini cok beceremedim Mart 20, 2025 reampage tarafından düzenlendi
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 yenılık acısından ok, ben worldle basladımda her seferınde yenbı bırsey denıyorlar, ama focus mode o kadar cok quality of life improvementki bundan geri donus zor olur. sc3 te artık tekrar 12 ünite secebiliceksiniz demek gibi birsye olur bu saatten sonra
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Mesaj tarihi: Mart 20, 2025 Worldun hantallıgından icebornu es geçtim ben. Ama tabi o nergigante combatı filan efsaneydi. O tadı yakalamışlar yine , neyse uzun soluklu oyun kenarda surekli oynamalik , oyun daha genele hitap eder hale gelmis, daha once ki oyunlari deneyip bayan varsa tekrar bir sans versin.
Öne çıkan mesajlar