Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vitamin-mineral-supplement vb. topağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

canım çekti NAC denicem tekrar. 

https://proteinocean.com/liver
b
ununla kombin yapıcam hatta. 

düzenli meyve yemiyorsanız mutlaka C vitamini takviyesi alın bu arada. en az 1000mg
yorgun hasta hissettiğim zamanlarda mutlaka kullanırım
o gün alkol içeciceksem o gün ve ertesi gün mutlaka kullanırım acayip topluyor vucudu

Mesaj tarihi:
Flassh, 29.01.2026 09:34 tarihinde dedi ki:

Mcafee abimizin izindeyiz

4.jpg

bitcoin'in parladığı dönemde şu kadar süre içinde 1m$ olmazsa çıkarıp kendi çükümü yicem diyip, olmayınca şakaydı gençler diyen ve sırf takipçi sayısını kullanıp tüm reputation'ı sıfırlanana kadar crypto pump and dump yapan adam mı?

hani ben hiç vergi vermiyorum ve bu benim tercihim diyip, sonra da vergi kaçırmaktan yakalanıp ceza yiyen?

yargıdan sonsuza kadar kaçarım diyip ispanya'da yakalanan?

ve 2021 yılında ölen?

bilemedim ya adamın tercihleri pek de doğru değil gibi

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 29.01.2026 12:19 tarihinde dedi ki:

bitcoin'in parladığı dönemde şu kadar süre içinde 1m$ olmazsa çıkarıp kendi çükümü yicem diyip, olmayınca şakaydı gençler diyen ve sırf takipçi sayısını kullanıp tüm reputation'ı sıfırlanana kadar crypto pump and dump yapan adam mı?

hani ben hiç vergi vermiyorum ve bu benim tercihim diyip, sonra da vergi kaçırmaktan yakalanıp ceza yiyen?

yargıdan sonsuza kadar kaçarım diyip ispanya'da yakalanan?

ve 2021 yılında ölen?

bilemedim ya adamın tercihleri pek de doğru değil gibi

>hani ben hiç vergi vermiyorum ve bu benim tercihim diyip, sonra da vergi kaçırmaktan yakalanıp ceza yiyen?
kahrolası federallar adamı yedi. diğer zenginler gibi vergiden "kaçınmadı" açık açık vermedi hz. mcafee

avakado yiyen yogacı kızların değil jack daniels ile yüz bakımı yapanların peşindeyiz 😄

• Yeni Oluştur...