Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adobe müşteri hizmetleri hk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

uzun süredir kartımdan çekilen tutarlar var. kendi maillerimden baktım ama geçmişte bulamıyorum. bir başkasının çektiğini düşünmüyorum önceden muhtemelen bir uygulamasını otomatik yenileme yaptım belli ki oradan çekip duruyor bunun detayını öğrenmek istiyorum. kendi sitesinde ki müşteri hizmetlerini denedim sürekli botla karşı karşıya kalıyorum. direk müşteri hizmetlerine bağlanabileceğim bir link vb var mı ?

Mesaj tarihi:
Darksun, 26.01.2025 16:06 tarihinde dedi ki:

bankaların genelde abonelikleriniz diye bir kısmı var oradan devam eden tutarları görebilmen lazım.

ona bakayım. bilmiyordum. peki bi müşteri hizmetleri vb var mı yine de bi sormak için.

Mesaj tarihi:

valla ben münkün olduğu kadar internetten işlem yapıyorum ama bankaya göre müşteri hizmetleri değişiyor. Mesela ziraat de konuşacak kimseyi bulamamıştım mecburen şubeye gittim. Ama garantide birileri cevap veriyordu. 

Garantinin uygulamasında durumum diye bir yerde dijital aboneliklerim diye bir kısım var orada çıkıyor ama bilindik abonelikler sanırım. Apple/android store üzerinden aldıklarınız için gidin oraya bakın falan yazmış. Dijital olmayan abonelik diye bir kısım var mıydı çok dikkat etmedim önceki gördüğüm bu olabilir. Kartı nereye kaydettiysen oraları çıkıyor (twitch,amazon vs). 

• Like 1
Mesaj tarihi:
razzRaziel, 26.01.2025 17:06 tarihinde dedi ki:

eski paraları isteyecek sanırım, ama vereceklerini sanmıyorum. en fazla 4.8 tekvando şovu ikram ederler.

şirketlerin gelir kaynağının yarsını sub unutanlardan geliyor heralde ya.

yok vermezler zaten isteyeceğimden değil otomatikteyse onu iptal edeyim en azından. photoshop alim oraya devredin derim en azından indirim olur fdsf

Fistan, 26.01.2025 17:00 tarihinde dedi ki:

https://account.adobe.com/tr/plans
 iptal etmek değiştirmekj istiyosan falan giriş yap şurdan görürsün napıcan müşteri hizmetlerini 

geçmişlerimde çıkmıyor, kayıtlı olan maillerden kontrol ettim. 

• Yeni Oluştur...