Duygucuk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 (düzenlendi) Diğer başlıklar çok eski olduğu için yeni başlık açtım. Güncel konunun anladığım kadarıyla özeti; Zekiye'nin kocası Ramazan, Mustafa tarafından öldürülüyor. Mustafa namus meselesi diyerek cezasını çekiyor. Reşit olmadığı için indirim alıyor. Mustafa'nın babası yani aynı zamanda Zekiye'nin kardeşi (ismini unuttum) iddialara göre Ramazan'ın servetine çökmek için oğluna bu cinayeti işletiyor. Ardından Zekiye'nin evlatlık çocuğunun annesi Rabia'dan çocuğunu geri alması isteniyor. Almayınca köy meydanında Mustafa'nın kardeşi Nihat tarafından kafası taşla ezilerek öldürülüyor. Bunun üzerine Nihat sanırım kaçak hayatına başlıyordu. Rabia'nın büyük oğlu intikam için Nihat'ın anne ve babasını öldürüp müebbet alıyor. Sonrasında Rabia'nın kocası kan davasını bitirme çabasındayken öldürülüyor. Çocuklarının ise bir kısmı kayıp, bir kısmı da kendini asarak intihar ediyor. Evlatlık olan da kendini asıyor. Zekiye'nin kocasından kalan otellerde fuhuş yaptırma gibi tehlikeli işlerle uğraştığı ve bu yüzden Almanya'ya kaçtığı söylentisi yayılıyor. Ancak servetin Nihat ve kardeşleri Adil ile Mustafa tarafından kullanıldığı iddia ediliyor. Bu esnada Nezaket diye ufak bir kızla aşık oluyorlar. Kız ortadan kaybolunca kötü yola düştüğü söyleniyor. Kanıt olarak 5 erkekle kovboy filmi çekildiği söyleniyor ve akrabalara izletiliyor. Yusuf'un (Nihat'ın amca çocuğu) karısı Nezaket'e ise Yusuf'un kardeşleri tecavüz ediyor. Yusuf namusunu temizlemek için kaçak olan Nihat'tan cinayet için yardım alıyor. Kardeşleriyle birlikte Yusuf, karısı Nezaket'i öldürüyor. Nezaket ölmeden önce çocuklarını göremediği gerekçesiyle bir tv programından yardım istiyor. Ancak olay aydınlatılamıyor. Nezaket kötü yollara düşüp Yusuf'tan da boşanıp kaybolmuş biri olarak biliniyor. Yıllar sonra Nezaket'in küçük kızı Habibe tüm tehlikeleri göze alıp kayıp annesinin peşine düşüyor. Babası hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Avukatın önerisiyle de Müge Anlı'ya başvuruyor. Başta durum umutsuz gözükse de başka cesaret eden tanıklar ve Yusuf'un çelişkili cevapları sayesinde Yusuf ve bazı kardeşleri tutuklanıyor. Sorguda cinayet itirafı geliyor. Bu olaydan cesaret bulan diğer Nezaket'in kardeşleri de programa başvuruyor. Ayrıca Adil'in kız kardeşleri de kendini asmış. Not: *Şu anlık Nihat, Yusuf ve Yusuf'un bazı kardeşleri tutuklu *Sanırım hepsi birbiriyle akraba *Olaylar 20-25 yıl önce gerçekleşiyor *Çoğu İstanbul ve civarında yaşıyor *Ötmeye yeltenen ya kötü yola düşüp kayboluyor ya da kendini asıyor. Bu yüzden cinayetler tam olarak bu zamana kadar aydınlatılamamış. Ocak 8, 2025 Duygucuk tarafından düzenlendi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 kaç kişi ölmüş yani? nasıl hikaye bu ya
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Ulan sevdiğimiz birine ters laf ettik diye uykumuz kaçıyor yeri gelince, bunlar tavuk keser gibi birbirini katletmiş ellerini kollarını sallayarak gezmişler. Şeytan tövbe eder diz çöker bunların önünde .
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Hepsini okuyamadım ama biliyorum bu program türlerini, Cem Yılmaz diyor ya yahu hani marjinal bizdik bunlar tüm köy tren yapmışlar, üstüne bir de cinayetler falan var bunda. Tekrar izledim şimdi tam gediğine koymuş adam ya aadsf
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2025 Muge Anli'da senede en az 2-3 kez bu tier bir hikaye patlak veriyor. Welcome to Anadolu Irfani.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2025 abi bunlarin rica ediyorum grafiklerini cizin, s*kti, oldurdu, kacti, kacirdi falan diye. ben okuyorum ama bayiyorum yarisinda, sonrasini da anlamiyorum. wall of text gelmis IRFANNNN diye. lokasyon nere? bu arkadaslarin etnik kokenleri ne?
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Gallant, 08.01.2025 22:04 tarihinde dedi ki: Muge Anli'da senede en az 2-3 kez bu tier bir hikaye patlak veriyor. Welcome to Anadolu Irfani. hsdfh gerçek anadolu lore vay alüminyum neler olmuş ya
Duygucuk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2025 Toplam kayıp sayısı artmaya devam ediyor. Başka kuzen Makbule ve oğlu da kayıp. Zekiye halanın okuma yazması yokmuş. Kaybolduktan sonra (2008 sonrası) Adil senetlerle varlıklarını almış. Senetlerdeki sahte imzalardan sadece 1 yıl hapis yatmış. Otel ve konutlara Hasanoğulları adını (Hasan babalarının adı) vermişler. Sadece 1 yıl yatmasına Müge de isyan etti. Başka kuzen Sabri bugün ifade için ekipler tarafından stüdyodan alındı. O dönemler yaşı küçük olduğu için cinayetleri üstlenmesi yönünde baskıya uğradığını söylemişti. Cuma günü Mustafa yayına bağlanıp defalarca "Sabri ne biliyorsan itiraf et aslanım, ben arkandayım, çoluğun çocuğun var" dedi. Bunun üzerine Sabri ağlamaya ve bir şeyler bildiğini söylemeye başladı. Ekipler götürürken çocuklarımı koruyun filan dedi. Sabri'nin "bize madde veriyorlardı, gözümüzü bir orada bir burada açıyorduk" gibi söylemleri de oldu.
Öne çıkan mesajlar