Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mafia IV: The Old Country

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

20 küsür yıldır fanıyımdır bu serinin, ama 3. oyun çok kötüydü umarım 1-2 gibi olur ve önümüzdeki yaz çıkıyormuş. Hatta 1. oyunun motoruylan Hidden&Dangerous 2 yapılmıştı, onu da çok severdim umarım HD3 de bunun motoruylan yapılır, inş amin...

• Like 1
  • Tesekkurler 1
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

denuvo kopya koruması var. Crackleyebilen yok şu an Denuvo'yu hiç. Bir kişi vardı sadece o da bıraktı. Yapacak bir şey yok şu an. İndirim yada gamepass filan bekleyecen.

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

Çalıntı kredi kartları / çalıntı steam hesapları satan siteden aldın ve bide geldin gururla buraya yazıyorsun? 15-20 saatlik oyuna 2k verilmezse vermeyin oynamayın, bi kırek illa çıkar onu bekleyin falan. 

Mesaj tarihi:

onu bilmiyordum ama sadece bu oyun var hesapta yani çalıntı hesap değildir, ama kartı falan bilemeyiz tabii haklısın neyse bitireyim daha da bulaşmam sağol

Mesaj tarihi:

Oyunu şimdi bitirdim tadı damağımda kaldı sonu hele çok sürpizdi neyse. Bence bu motordan çok güzel bir Hidden&Dangerous 3 oyunu yapılır yani WW2 konulu bir TPS, umarım yapar 2K Czech. 

Oyunu içeren yani satın aldığım hesabın şifresini isteyen olursa özelden yazarım buradan, offline oynanıyor zaten ve kısa oyun dediğim gibi 14 chapter sadece.

• Yeni Oluştur...