Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 hakikaten what a time to be alive ya, 2020'ler ileride 1990'larda internet'in çıkışı için hatırlandığı gibi hatırlanacak kesin ai nedeniyle. melodiyi alıp şarkı söylemeye çevirdiği yerde koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 bu adam her şeye "what a time to be alive" diye başlıyor. sanırım videoda gösterilen müzikleri denemek için paralı üyelik gerekiyor. beleş üyelikte text seslendirme denedim biraz. "tell a story" dedim, orada okuttuğu text için en iyi sesler Alice, Daniel ve Lily geldi bana. "there existed a dragon named Zephyros" cümlesinde Daniel ve Lily dragon ve named arasında boşluk bırakıp söylüyor, River ise named ve Zephyros arasında boşluk bırakıyor. Charlie ise hem dragon'dan sonra, hem de named'den sonra boşluk bırakıyor. Charlotte her kelimede sert bir vurgu yapıyor, bu da farklı bir aksan yaratıyor. Bu tip detaylar güzel olmuş. Her bir ses tipinde farklı bir karakteristik özellik var. Bana verdiği hikaye metni bu Spoiler In the ancient land of Eldoria, where the skies were painted with shades of mystic hues and the forests whispered secrets of old, there existed a dragon named Zephyros. Unlike the fearsome tales of dragons that plagued human hearts with terror, Zephyros was a creature of wonder and wisdom, revered by all who knew of his existence. işin güzel yanı, bu hikayeyi Türkçe yazdığımızda aynı konuşmacılarla Türkçe metin okuyabiliyor. Hem İngilizce hem Türkçe söyletebiliyoruz aynı sese. çok enteresan bir tat veriyor. Bu da Türkçe metin: Spoiler Eldoria'nın antik topraklarında, gökyüzünün mistik tonlarla boyandığı ve ormanların eski sırları fısıldadığı yerde, Zephyros adında bir ejderha vardı. İnsan kalplerini korkuyla dolduran korkunç ejderha hikayelerinin aksine, Zephyros harika ve bilge bir varlıktı, varlığını bilen herkes tarafından saygı görüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar