batmanbeyond Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Merhaba, forumu uzun zamandır ara ara takip ediyorum. Henüz üye olarak yeniyim. Herkese selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Neden bu kadar bekledin üye olmak için? 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2024 Foruma senede 1-2 girsen günceli yakalıyorsun zaten hoşgeldin. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 oj geldin... anlat bakalım, neden geldin? 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 a.Selam 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batmanbeyond Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Gizli, 09.11.2024 19:10 tarihinde dedi ki: Neden bu kadar bekledin üye olmak için? Arada vizyondaki filmlerle ilgili yorumları okumak için giriyordum. Bu forumun diğer forumlar gibi tükenmiş bir halde değil, hâlâ daha aktif olduğunu gördükçe üye olmak istedim. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 yeni hesapları tüketerek hayatta kalıyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2024 batmanbeyond, 10.11.2024 15:24 tarihinde dedi ki: Arada vizyondaki filmlerle ilgili yorumları okumak için giriyordum. Bu forumun diğer forumlar gibi tükenmiş bir halde değil, hâlâ daha aktif olduğunu gördükçe üye olmak istedim. hoşgeldin şapkalı a. üni hazırlıktayken günde 3 film izlerdim. şimdi reels kaydırmaktan vakit kalmıyor. forumda film kulübü kuralım. mesela 11-17 haftası için bi film seçelim. izleyenler, 17 kasım pazar günü saat 20'den sonra filmle ilgili düşüncelerini yazsın. filmi kim neresiyle izlemiş görelim. tabi burda en zoru hangi filmin izleneceğini belirlemek olur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2024 ne zoru be, yaz chatgpt'ye versin iste. The Worst Person in the World Another Round System Crasher Portrait of a Lady on Fire Corpus Christi Shoplifters The Guilty Cold War The Favourite Rafiki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.