Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde clutter-free goruntu tasima projesi


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Simdi oncelikle muhtemelen onceden yapilmis cozumler vardir bu is icin. O kadar da "brain-storming"lik durum yok. Biraz bilgi/tecrube lazim.

Hedef su, herhangi bir odadaki bilgisayari, herhangi bir odadaya, o odadaki USB-A / USB-C aksesuarlari (plug/play) ile aktarabilmek. Bu kapsamda oyun da oynanacak. 

Soyle, ev 3 katli. 3 kat komple ethernetle giris katindaki modemde birbirine bagli. Butun olayi bu altyapi tasiyacak. 

HDMI over IP yetmiyor. Peripherals da baglayabilmem gerek. 

Kisaca; ya kardesim ben 3. kata desktopu koyup 1. kattaki monitorden oyun oynayabilmek istiyorum. 

Benim aklima ilk Raspberry-pi baglayip goruntuyu ona stream etmek geliyor. Ama stream deyince bir miktar latency geliyor aklima direk. Belki daha profesyonel bir yaklasim vardir diyor, fikirlerinizi reca ediyorum.  

edik: Tabii burada Raspberry-Pi'in goruntu tasima kalitesi nasil olur, modemi daha kaliteli bir switchle degistirmek mi gerekir, gerekirse hangi ozelliklere bakmak gerek vs. onemli sorular. 

MrLevie tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben powerlink kullanıyorum ve moonlight ile atıyorum bütün yayını, bütün peripheral aletleri bağlamak için ucuz htpc tarzı birşey en mantıklı olur herhalde. latency kablolu olduğu için tolere edilir seviyede ama competitive multiplayer tavsiye etmem yine de, single-player filan daha makbul. benim yaptığımı anlattığım başlık fikir vermesi açısından:

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...