chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2024 Sırf bu hostellerde kalmak için geziyorum bazen. Bazı hosteller 40 yaşına kadar kabul ediyor ve daha 32 olmama rağmen ' 8 yılım mı kaldı ' diye hüzün çökmedi değil. Genellikle karma oda seçiyorum ve herkesin erkek olduğunu görünce neden fazladan 2 dolar ödedim lan hissi oluyor. Türkiyeye gelince Karaköydeki bi hostelde kalmıştım 'ben türküm' diyince insanlar şaşırıp pek oralı insanların kalmayacağını düşünüyorlar. Kısacası hosteller bence en iyi arkadaş edinme ve o şehri gezmek için en ideal konaklama yerleridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2024 bit kaparsın lan oralardan ıyy yabış yabışşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 bu ne değişik bi char ya. durup durup bi anda geliyor ve tuhaf şeyler yazıp gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 theriverbelow olabilir o da boyle kafayi yapip cilgin basliklar acardi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 hostelde konuşacak adam bulamıyorsa işte buraya gelip yazıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 öss'de kısa paragraf soruları gibi hosteller arkadaşlığı ve kültür alışverişini aynı potada eritebilmektedir. hosteller güzel çok kaldım, 2 sene önce selanik'te hadi 1 gece kalayım nostalji olsun dedim terasa çıktım 20 yaşında gençler kaynaşıyor, şarabımı içtim onları izledim. Gece odaya döndüm ranzanın altında koca göbekli irish abi horlaya horlaya uyuyordu. 3-4 saat uyuyup kaçtım. 30'larınızdan sonra hostellere gitmeyiniz kendinize saygınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 İlk hostel tecrübem hollandada olmuştu 2 kişilik yataklardan ranzalar vardı arkadaşla birlikte üst katta uyuyorduk, sabaha karşı yatağın sallanma sesleriyle uyandım bi baktım alt ranzamdaki fransız çift çatır çatır . . . Sabah fark ettim ki odadaki pakolar da hostelde kalan başka kızları getirmişler falan. True story bu arada. Sabah kıza şöyle bi baktım baya güzel hatundu bak hala hatırlıyorum. Vay ak demiştim ileride benim de böyle tecrübelerim olacak. Olmadı. Teşekkürler. 2 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 reca ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 kyk yurdunda kalmamis insanlarin hostel adinin buyusuna kapilmasi ayri bir salahlik 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Ulan o yaşta hostelde mi kalınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2024 miami south beach, viajero hostel diye biryer var. koluna bileklik takıp WhatsApp grubuna girdiriyorlar, sonra öğle plaj voleybolu- gün batımı izleme-gece klubü vs. hergün bir etkinlik. bunu keşfedince buranın Arjantin şubesine gitmek gibi isteğim vardı ancak Arjantinliler cahil gibi sadece ispanyolca bildiklerinden gidesim gelmiyor. hostel lobisinde azerbaycan türküyle oturup osmanlı tarihini gece 3e kadar konusmuslugum var. her türlü ortam yapılıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar