kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Oh be .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 4 yıl sürdü şuna gelmeleri, nihayet... bizans mekaniklerini umarım ck2'deki kadar iyi yapabilirler. bir de dissolution faction'lar kalksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 En ilgimi çeken şu kısmı: "A Life of Adventure: Freely roam the map, untied to any realm or holding, going wherever the winds of fortune blow you. Fulfill contracts as a landless adventurer, even through the generations, building up a reputation of your own. Earn gold, prestige and fame traveling the globe until you decide to settle down and claim land you have earned through merit." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Selçuklu Sultanının hanedan ismini KAYI yapıp Oğuz kültürünü yayarken erkek kardeşimin bu hoşnutsuzluğu hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 (düzenlendi) gene hype yapıp üzülmeyeyim diyorum ama tarihçiye bunları anlattırdıklarına göre herhalde oyuna eklemeye çalışacaklar. hadi bu sefer tutar umarım. gösterilen şeylerin çoğu istanbul müzelerinden bu arada. "ck3 görüntüleri istanbul'da bir müzeden almış patron" Haziran 29, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 turkiye arkeoloji konusunda blessed zaten smithsonian yahut METe fln gittim, muhtesem muzeler, bide amerika kafasi herseyden cok cok cok var, yagdirmislar resmen muzelere ama gel istanbul arkeoloji, islam eserleri yahut ankarada etnografya muzesi, hatta hatay muzesi fln bunlardan az heycanlandiran muzeler degil. daha dusuk produksyon hissi oluyor tabi ama eserler aklini aliyor insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2024 This mini comic will be available from CK3's website and Steam on August 22, and it'll chronicle the rise of the Byzantine emperor Basil I, who you'll then be able to play as once the expansion launches on September 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 nihayet ya, 4 yıl sürdü. oyunla ilgili ilk defa umut verici haber çıktığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Bak bak bakkk.. Bizans’a torpil geçmişler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 herşey güzel ama dissolution faction beyinsizliğini hala kaldırmamışlar. kaldıran mod gördüm ama, illa onu kullanırım. son oynadığımda oyunun içine etmişti, büyük devlet kalmamıştı 50 yıl sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 önceki videodaki admin realm olaylarını daha çok göstererek özetlemişler bakmak isteyen varsa. hre de kurtuldu çok şükür. kahrolsun gavelkind! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 (düzenlendi) bannerlord ile entegre etsinler artık bu noktada lol. total war ile entegre etmişler bile lol: Eylül 2, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 ahah nasreddin hoca olarak oynanabilen bir oyun göreceğim aklıma gelmezdi. gerçekten “ya tutarsa” tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Gelmiş DLC Ler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 yeni mekanikleri okumuştum ama önceden de öğrenmediğim birşey olduğundan ara ile aynı gün çıkınca biraz sıkıştı, fazla ilerleyemedim ama sanki bizans kısmı nihayet olmuş gibi. oyunun kalanını da admin hükümet sistemi sanırım gavelkind zulmünden kurtarıyor. dissolution hala devrede, onu modlamam gerekti. bir de higher stability seçtim çünkü ben oyuncu olarak halletsem de ai başedemiyor 10 yılda bir faction savaşlarıyla. her dk bir yerde isyan savaşlarıyla boğulup benim kartopumla başedemeyen ai istemiyorum. hapşırınca isyan çıkması da zaten yorucu. ama daha iyice ilerlemeden kesin yorum yapmayacağım. dissolution illetinden kurtulmak için: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2925333444 oyun steam'de değilse: https://catalogue.smods.ru/archives/174968 ben moddaki txt dosyasının içeriğini orijinal txt dosyasına geçirdim, observer modunda 50 yılda birşey olmadı faction oluşumunu arttırdığım halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 kısa bir deneme şansım oldu. oyuna bildiğin bir katman katmışlar, tamamen yersiz yurtsuz haritada geziniyorsun. aslında bir önceki "Tours & Tournaments" DLC nin açılmış hali, travel aynı mantıkla çalışıyor. biraz daha tecrübe edip yazarım. parasını hakeder bir hali var şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 yeni dlc'nin bizans içeriği çok iyi, admin government yıllardır beklediğim şey. yalnız influence ile ilgili mekanikleri AŞIRI micro istiyor, 127635217 vassal'a devamlı bolster governorship, devamlı challenge status baydı iki günde. yapılmadan da bırakılacak şeyler değil çünkü bayağı farkettiriyor. önceden oynamadığım dlc'ler bayağı kötü ama. seyahatler AŞIRI uzun. ordularımla 3 ayda gittiğim yolu seyahatte 6 ayda filan katediyorum. çok aşırı uzun aktiviteler sırf fluff olsun diye. oyunu sims gibi yapacaklar diye ne yapacaklarını şaşırdılar. 1 YIL harcadım iki adım ötedeki turnuvaya katılmak için ve sonucunda aldığım dandik gri bir silah eşimin öldürülmesi. gene salgınlar AŞIRI yaygın ve sık, bu kadar olduğunu bilsem kesin ayarlarda düşürürdüm etkisini. dünyada her AN en az 3 tane salgın var, bazen 5 gördüm ve bunların her biri 20-40 charı götürüyor rahat. dahası BERBAT bir bug (feature olacak kadar aptal değillerdir umarım) nedeni, co-emperor yaptığım çocuğum kendine istediği eyaleti yönetirken salgın gelince hastalandı, dua ettim iyileşsin diye, neyse iyileşti ama bu sefer de co-emperorluk iptal oldu. tekrar geri vermeye çalıştığımda da oyun rastgele başka birini co-emperor yapıyor. ironman oynasaydım klavyeyi kırardım o noktada. oyun imparatorluğu rastgele chara tapuladı resmen bug sağolsun. roads to power iyi ama ondan öncesi iyi değil. hastalık mapmode bile direkt tek düğme koyamamışlar, saklamışlar o kadar kritik birşeyi resmen pixel hunting'le kontrol ediyorum ayda bir başkentime yaklaşıyor mu diye. ha bir de ben orduyu yönetiyorum diye başkentini kapatamamak da beyinsizlik. sırf çoluk çocuk ölmesin diye orduyu bırakıp eve dönmek zorunda kaldım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 (düzenlendi) yukarıda dediğim olay şundan kaynaklıymış sanırım: co-emperor salgın gelince izole ediyor kendini, oyun da izole charın elinden o gücü alıyor. sonra da cooldown'a sokuyor. gücü geri vermeye çalışınca da bunu söyleyip önlemek yerine rastgele başka chara veriyor. saçma bug. neyse 1-2 yıl bekleyince cd geçti. ama cidden veliahta ölene kadar neden toprak vermediğimi hatırladım ck2'den beri. ben ölene dek içine etti bıraktı charın. 2 tane stres trait aldı, üstüne fornication, üstüne imparatorluktaki ilk ve tek excommunication. şimdi ölünce ona geçti, bakalım nasıl toparlayacağım resmen enkaz devraldık. ağız burun da dağıldı dandik doktoru yüzünden. büyüyene kadar da o kadar özenerek yetiştirmiştim. öbür toprak vermediğim kardeşi püripak halbuki. 5 kere de savaşa girdi, hatta bana savaş bıraktı ülkedeki herkesle papaz olduğu için. yani co-emperor sistemi yapmışlar ama kullanmak için neden yok. prestige desen excommunication kaldırmak için bir level bırakmam lazım. piety zaten dağılmış. influence'ı da harcadı bitirdi zaten herkesle dövüşmek için. hiçbir anlamı yok yani feature'ın mazoşizm hariç. babasının 30 friend'i vardı, (bolster governance aşırı op o bakımdan ama governorlar öldükçe stres yğılıyor sadece yan etkisi) bunun tek friend'i kardeşleri, 3 tane de rival yapmış. Eylül 30, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2024 neyse kafamda kurdum pause’u kaldırmadan, önce ekümeniye rüşvet, sonra tövbe, sonra hadımağasının gönlünü al, sonra stresini düşür beyaz barış yapıp stres yiyince çıldırmamak için, yeni evlenecek birini ayarla, hepsini ayarladım pause’u kaldırdım. 4 gün sonra KARAKTERİN ADIYLA ANILAN MAJOR SALGIN başladı ayyyyyy kikikikikikikik a pox upon my house gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 (düzenlendi) ya yok bu adamların kafası çalışmayı bıraktı artık ya: https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/vassals-not-leaving-faction-even-when-commitment-far-into-the-negatives.1705358/ tldr admin realm’de sadece bir isyankar faction başlatsa ve influence ile birini katılmaya zorlasa çığ gibi büyüyor kimse factionda olmak istemediği halde. şu anda faction var mesela üyeleri -1000 desire. 100 max relationdayım faction üyeleriyle. ve bıyığı terlememiş community manager hesabı "git gud" diyor cevap olarak. Ekim 2, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar