Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 24/05/2024 19:00 Panathinaikos - Fenerbahce 24/05/2024 22:00 Real Madrid - Olympiacos
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 3. periyot sonunda o kadar çok fırsatı boşa harcadık ki 4. periyot başında kendimizi 10 sayı geride bulduk.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 of hayatımda gördüğüm en abes olay yaşandı efes pana macında az önce,seyirciler atamana tepki diye mola alsana mola alsana diye tezahurat etti,ergin ataman kıpkırmızı olup seyırcıyle dalastı ve küfredip salonu terketti.Lan adam size 2 sampıyonluk getırmiş,efes seyırcısı ne zaman bu ladar troll oldu
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 efes seyircisi diye bir sey mi var? adami sevmeyen baska takim taraftarlarinin dengesizligidir.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 spor bölümü modlarımız şıkır şıkır, var tabiki nasıl olmaz. futbol takımlarıyla hiç alakası olmayan binlerce taraftarı var. ergin'in koçluk döneminde fb nefreti sebebiyle gs taraftarlarının ekstra bir ilgisi oldu. şuan türkiyede bir basketbol kültürü varsa efesin buna katkısı çok büyüktür, basketbolu seven herkes efesi de sever zaten ergin efes'e 2 kupa kazandırdı da efes de ergine kazandırdı. çok iyi kadrosu vardı efesin, hele larkinin solo carry attığı yıl çok fenaydı. bence bi önceki maçta son dakikalardaki serbest atışları slukas'a kullandırmak için yapılan tiyatro taraftarları kızdırmış olabilir. ortada küfür yok, saldırı yok, basit bir tezahürat için taraftara böyle ana avrat küfür etmek iğrenç bir davranış, erginin karakterine uyumlu olsa da kendisinin milli takım antrenörü kimliği de var ve ülkenin en köklü basketbol takımına karşı böyle yapmamalıydı.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Ergin'in yerinde olsam güler geçerdim komik diye. bu adamda da bu var işte her şeyi dertleniyor.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Biraz yanlis anlatmisim demeye calistigimi. O takisan kesim buyuk ihtimalle efes taraftari kimliginden daha ustun bir baska takim taraftari kimligine sahiptir diyorum. Kaldi ki dediginize gore fener taraftariyla bir gecmisi varsa kesin fenerbahce kimligi ustun kisilerdir. Ben kucuklugumden beri efes pilsen maclarini hatirlarim hep basket on planda olurdu boyle sacma bi satasma yapcak seyircisi yoktu. Son zamanlarda tr basketbolundan bayagi uzak kaldim profili degistiyse bilemem.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2025 Efesliler genelde GS taraftarı oluyor futbolda ama. Fenerin zaten kendi takımı var neden efesi tutsun adamlar. Ergin de zamanında efesteyken bu daha da güçlenmişti. Maçın heyecanıyla bağırmış insanlar ya. Gülüp geçilecek bir şey bu. Ana avrat söven Ergin burada. 1
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2025 Yani o seviyede birinin yapmamasi lazim onda bir kusku yok ama nedense bizde kontrolsuz asabilik cool. Bir diger buyuk ornegi Fatih Terim iste.
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 murat evliyaoğlu yorumculuğundan gına geldi bana bu sezon ya.
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 efes için acayip sezon oldu ya. nerelerden geldi. küçük bir umut play-in'e kalır mı derken final four kapısından döndü. kadro çok iyi olsa da sezon ortasına kadar yokları oynadılar. her maç basiretinin bağlandığı bölümler oluyordu ama bir şekilde geri geliyordu. bu sefer olmadı çünkü maçın ilk çeyreği pana için antrenman havasında geçti. neyse sağlık olsun. güzel karakter koydular. ikinci yarıda maçın dilini değiştirince gaviscon içmiş gibi rahatladım bu arada. bizim spiker ve yorumcular hep saha içindeki olumsuzluklardan ve gerçekleşmemiş ihtimallerden bahsediyorlar. paralel evrenlerde yaşıyorlar. şu oyuncu girseydi böyle olurdu, o şut girseydi başka bir şey konuşuyorduk vs. bu bakış açısı sağlıklı değil.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Murat Evliyaoğlu çok kötü bir yorumcu ya. Caner eler çok iyidir ama o da etkisindr kaldı adamın.
Öne çıkan mesajlar