Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 Bir hevesle aldım ama 1 ayda anca 3-4 saat kullanabildim. Çocuktan vakit bulamıyorum, bulabilecek gibi de değilim. İlgilenen olursa aldığım fiyattan veririm (569 euro). Almanya steamin kendisinden alındı. Ankara içi elden teslim alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 kaç gblik? 512 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2024 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Steam deck oled canavar gibi alet. Siddetle tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Bence de güzel alet özellikle hades, brotato, balatro gibi oyunlar güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Bu nasıl oyun forumu ya baltacı bile gelmedi steam decke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Baltalanacak urun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Valla atlasam mı diye baktım arsızlıktan ama istanbul kargo margo derken hevesim kaçıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 İstersen haftasonu yollarım istanbuldan teslim alabilirsin ya da bayramda yollayabilirim. Evden istanbula gidecek var bu tarihlerde. İstersen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Postu açtıktan sonra 30 dakika kullanabildim. Yok mu alan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 hocam sen de bir dampingdir, flaş indirim, summer sale hiçbişey yapmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Ben zaten banka ekstre de doları çevirirken %5 falan tecavüze uğradım onu size indirim olarak sunuyorum. Ama niyetlenen varsa cüzzi bir indirim daha yaparız canım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Alayım diye yazmayı düşünmüştüm bu hafta çok, ama epeydir aradığım başka bir ürün (yurtdışında bile zor bulunuyor) İstanbul'da stoklara gitmiş, hobi parası ona gitti =( Eğer Ağustos'a kadar satamazsan konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Bende almayi dusunuyorum bu meretten ama zaten bu fiyattan aliyore saticidan. Ikinci ele ayni fiyattan girmek makul gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Ya almanyaya gidip geliyorsan tabiki kendin alman mantıklı. Ama buraya getirmekle uğraşmak istemeyen için bence fırsat. Sonuçta kar etmek gibi bir amacım olmasa da zarar edecek değilim, zarar edeceksem evde ölsün gitsin yılda bir kullanırım daha iyi, ya da mobil bilgisayara çeviririm gerekli ufak ekipmanlarını alıp. Alırken almanya steam hesabı da lazım ayrıca. Direk yeni hesap açıp satın alında göndermeyip siparişi iptal ettikleri de çok oluyor, redditten görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Ayrıca kredi kartı ile alınca %3-5 arası bi kur farkı da yersin. İlk dolara sonra tlye çeviriyor çünkü. Belki daha iyi bir yöntemi vardır kredi kartı ile döviz ürünü almanın ama ben hakim değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 başlığı hortlatıp durmayın aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2024 Forum dışı satılmıştır. Konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar