Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Deck OLED 512gb

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bir hevesle aldım ama 1 ayda anca 3-4 saat kullanabildim. Çocuktan vakit bulamıyorum, bulabilecek gibi de değilim. İlgilenen olursa aldığım fiyattan veririm (569 euro). Almanya steamin kendisinden alındı. 
Ankara içi elden teslim alabilirsiniz. 

Mesaj tarihi:

İstersen haftasonu yollarım istanbuldan teslim alabilirsin ya da bayramda yollayabilirim. Evden istanbula gidecek var bu tarihlerde. İstersen düşün.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Ben zaten banka ekstre de doları çevirirken %5 falan tecavüze uğradım onu size indirim olarak sunuyorum. Ama niyetlenen varsa cüzzi bir indirim daha yaparız canım ne olacak. 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Alayım diye yazmayı düşünmüştüm bu hafta çok, ama epeydir aradığım başka bir ürün (yurtdışında bile zor bulunuyor) İstanbul'da stoklara gitmiş, hobi parası ona gitti =(

Eğer Ağustos'a kadar satamazsan konuşalım.

Mesaj tarihi:

Ya almanyaya gidip geliyorsan tabiki kendin alman mantıklı. Ama buraya getirmekle uğraşmak istemeyen için bence fırsat. Sonuçta kar etmek gibi bir amacım olmasa da zarar edecek değilim, zarar edeceksem evde ölsün gitsin yılda bir kullanırım daha iyi, ya da mobil bilgisayara çeviririm gerekli ufak ekipmanlarını alıp. 

Alırken almanya steam hesabı da lazım ayrıca. Direk yeni hesap açıp satın alında göndermeyip siparişi iptal ettikleri de çok oluyor, redditten görüyorum. 

Mesaj tarihi:

Ayrıca kredi kartı ile alınca %3-5 arası bi kur farkı da yersin. İlk dolara sonra tlye çeviriyor çünkü. Belki daha iyi bir yöntemi vardır kredi kartı ile döviz ürünü almanın ama ben hakim değilim.

• 1 ay sonra ...
  • tarihinde Silphatos tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...