Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 orc_lord, 12.06.2024 14:15 tarihinde dedi ki: Bugün Tayland'ı devirmişler tebrikler Vietnam demisim, tayland olacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Sıralama linki için teşekkürler, olsun bişi olmaz Dominik Cumhuriyeti maçı başlamış. Kazanırlar büyük ihtimalle diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 brezilya bulgaristan maçında bir aksilik yaşamazsa, biz de çin maçını sıkıntısız halledersek pazar günü epey kıyasıya geçecek gibi duruyor; bir vnl şampiyonluğu kadar önemli bence hem sıralama, hem de modumuz açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Ben yolda olduğum için Çin maçına bakamadım. İlk baktığım zaman öndeydiler sonradan geri düşüp kaybetmişler sanırım. Üzüldüm keşke dediğin gibi kazanıp Brezilya maçına morali yüksek çıkabilselerdi. Bugün zor bir maç bekliyor hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 son 2 seti izleyebildim, yenilmemize rağmen başabaş bir mücadeleydi. Kısa pasla yaptıkları hızlı smaçlara çözüm bulamadık, öyle epey sayı yedik. 2-0'dan 3-2 verdik neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Iki gundur ne cok hata yaptilar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Dün çin kırdı bizi mental olarak. Zehra da olaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Brezilya'nın zorlu olacağı belliydi ama olmadı. Umarım hırs yapıp toparlarlar. 20-21 Haziran'da oynanacak çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde olmuş: Türkiye-Polonya Brezilya-Tayland Çin-Japonya İtalya-ABD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 şu kerem öncel'e artık maç anlattırmasalar keşke, o kadar çok torba dedi ki maçta kendimi kesicektim artık, torba anlatmaktan maçı anlatmayı bıraktı sonuna doğru. yenileceğimize kanaat getirdiği andan itibaren mal mal konuşuyor yalnızca, uyuz ediyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Maalesef çeyrek finalde Polonya’ya kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Olimpiyatlar önemli yormayalim kendimizi dinlensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Erken form tutma korkum gerçek olmadı en azından XD Olimpiyatlar öncesi gerçekten durum kötü, bu kötü sonuçların yanı sıra özellikle Baladın'ın sakatlığı sıkıntı. Takımın havası iyi değildi son 3 maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Zehra da çok önemli ya. Formda da değillerdi. Umarım olimpiyatlara kadar toparlanırız. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 japonya'nın altın madalya alamadığına epey üzüldüm. italya karşısındaki mücadeleleri çok iyiydi, nitekim turnuva boyunca baya iyi oynadılar izleyebildiğim kadarıyla. bizimkiler finaldeki japonya veya italya karşısında bu haliyle zaten ezilir gidermiş. defans açısından japonyadan biraz örnek almamız lazım, liberoları inanılmazdı. nitekim en büyük sorunlarımızdan birisi defans oldu bu vnlde. gizemin "anam kaçtı ya, uf" diyeceği topa hem kojima hem de fukudome uçup kaçıp bir şekilde kurtarıyordu - 3 metrenin hem önü, hem de arkasında aynı ağırlıkta bulunabiliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar