Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VNL 2024

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Sıralama linki için teşekkürler, olsun bişi olmaz 😅

Dominik Cumhuriyeti maçı başlamış. Kazanırlar büyük ihtimalle diye düşünüyorum 😊

Mesaj tarihi:

brezilya bulgaristan maçında bir aksilik yaşamazsa, biz de çin maçını sıkıntısız halledersek pazar günü epey kıyasıya geçecek gibi duruyor; bir vnl şampiyonluğu kadar önemli bence hem sıralama, hem de modumuz açısından.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Ben yolda olduğum için Çin maçına bakamadım. İlk baktığım zaman öndeydiler sonradan geri düşüp kaybetmişler sanırım. Üzüldüm keşke dediğin gibi kazanıp Brezilya maçına morali yüksek çıkabilselerdi. Bugün zor bir maç bekliyor hayırlısı 🥹

Mesaj tarihi:

son 2 seti izleyebildim, yenilmemize rağmen başabaş bir mücadeleydi. Kısa pasla yaptıkları hızlı smaçlara çözüm bulamadık, öyle epey sayı yedik.

2-0'dan 3-2 verdik neticede.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Brezilya'nın zorlu olacağı belliydi ama olmadı. Umarım hırs yapıp toparlarlar.

20-21 Haziran'da oynanacak çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde olmuş:

Türkiye-Polonya

Brezilya-Tayland

Çin-Japonya

İtalya-ABD

Mesaj tarihi:

şu kerem öncel'e artık maç anlattırmasalar keşke, o kadar çok torba dedi ki maçta kendimi kesicektim artık, torba anlatmaktan maçı anlatmayı bıraktı sonuna doğru. yenileceğimize kanaat getirdiği andan itibaren mal mal konuşuyor yalnızca, uyuz ediyor insanı.

Mesaj tarihi:

Erken form tutma korkum gerçek olmadı en azından XD

Olimpiyatlar öncesi gerçekten durum kötü, bu kötü sonuçların yanı sıra özellikle Baladın'ın sakatlığı sıkıntı. Takımın havası iyi değildi son 3 maçta.

Mesaj tarihi:

japonya'nın altın madalya alamadığına epey üzüldüm. italya karşısındaki mücadeleleri çok iyiydi, nitekim turnuva boyunca baya iyi oynadılar izleyebildiğim kadarıyla. bizimkiler finaldeki japonya veya italya karşısında bu haliyle zaten ezilir gidermiş.

defans açısından japonyadan biraz örnek almamız lazım, liberoları inanılmazdı. nitekim en büyük sorunlarımızdan birisi defans oldu bu vnlde. gizemin "anam kaçtı ya, uf" diyeceği topa hem kojima hem de fukudome uçup kaçıp bir şekilde kurtarıyordu - 3 metrenin hem önü, hem de arkasında aynı ağırlıkta bulunabiliyorlardı.

• Yeni Oluştur...