Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Tab A9 Plus almayı düşünüyorum, ne dersiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Pili 7000mAH, ekran 11 inch, rami 4 gb, hdd 64gb, ekranı IPS değil maalesef. Fiyatta 4200TL. Kılıfları çok pahalı ama 700-800tl neredeyse... oyunlan işim yok, Video dizi-film izleyeceğim daha çok. Bütçe 4-5k max

Mesaj tarihi:

Yeterli. Ben çocuğa almıştım, arada girer twitch yt netflix falan da yaparım. Hafıza kartı desteği de güzel. 128-256 civarı bir hafıza kartı ile tadından yenmez.

Arada donma kasma oluyor tabi, ama onu istemiyorsan da s8-s9 falan alıp paraya kıyman lazım 

• Like 1
Mesaj tarihi:

4k dan 20+k ya çıkıyor o zaman. dizi video vs izlemek içinse gayet yeterli olur bence. aktif oyun fln oynanacak olsa haklısın.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Sağolun aldım Amazondan 4kya, ancak bir sorum var.

Şarj için kullanım kılavuzunda TypeC to TypeC yazıyor, ancak bir ucu düz USB olsa farkeder mi? Kullanım kılavuzunda 10-15Watt şarj cihazıyla kullanın yazıyor ve kutudan şarj aleti değil, sadece TypeC to TypeC kısa bir kablo çıktı. Şimdi bu kablo yerine bir ucu düz USB bir ucu TypeC olan bir uzun kabloyla 15 Wattlık adaptör takabilir miyim? Sorun olur mu?

Mesaj tarihi:

sağol ama boşver be abi, az daha koy şunu alın sonu yok. az daha koy Ipad bilmemkaçı ala kadar gidiyor bu işin sonu malum asdfds

sadece dizi ve youtube için aldım zaten. oyun için PC var daha yeni upgrade ettiğim, memnunum yani🙃

Mesaj tarihi:
df, 04.05.2024 10:45 tarihinde dedi ki:

4k dan 20+k ya çıkıyor o zaman. dizi video vs izlemek içinse gayet yeterli olur bence. aktif oyun fln oynanacak olsa haklısın.

s6 lite var arada alınabilir

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...