Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2024 Pili 7000mAH, ekran 11 inch, rami 4 gb, hdd 64gb, ekranı IPS değil maalesef. Fiyatta 4200TL. Kılıfları çok pahalı ama 700-800tl neredeyse... oyunlan işim yok, Video dizi-film izleyeceğim daha çok. Bütçe 4-5k max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Yeterli. Ben çocuğa almıştım, arada girer twitch yt netflix falan da yaparım. Hafıza kartı desteği de güzel. 128-256 civarı bir hafıza kartı ile tadından yenmez. Arada donma kasma oluyor tabi, ama onu istemiyorsan da s8-s9 falan alıp paraya kıyman lazım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Zagorlamak istemem ama arada donma kasma oluyorsa o alet alınmaz. 1, 2 güncelleme ile felç ederler onu yakında. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 4k dan 20+k ya çıkıyor o zaman. dizi video vs izlemek içinse gayet yeterli olur bence. aktif oyun fln oynanacak olsa haklısın. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Sağolun aldım Amazondan 4kya, ancak bir sorum var. Şarj için kullanım kılavuzunda TypeC to TypeC yazıyor, ancak bir ucu düz USB olsa farkeder mi? Kullanım kılavuzunda 10-15Watt şarj cihazıyla kullanın yazıyor ve kutudan şarj aleti değil, sadece TypeC to TypeC kısa bir kablo çıktı. Şimdi bu kablo yerine bir ucu düz USB bir ucu TypeC olan bir uzun kabloyla 15 Wattlık adaptör takabilir miyim? Sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 olmaz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 ben bunun 8 gb ramlisini aldım, memnunum gayet. almış olmayaydın ABİ 2K DAHA KOY 8 GB AL derdim. zira 6gb aşağısı mobil cihazlar patates olmaya mahkum, ideal 8. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 sağol ama boşver be abi, az daha koy şunu alın sonu yok. az daha koy Ipad bilmemkaçı ala kadar gidiyor bu işin sonu malum asdfds sadece dizi ve youtube için aldım zaten. oyun için PC var daha yeni upgrade ettiğim, memnunum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2024 df, 04.05.2024 10:45 tarihinde dedi ki: 4k dan 20+k ya çıkıyor o zaman. dizi video vs izlemek içinse gayet yeterli olur bence. aktif oyun fln oynanacak olsa haklısın. s6 lite var arada alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar