vivavale Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2024 (düzenlendi) Play-off lar başladı, ilk maçlar devam ediyor. Anketimizi de ekledik. Tahminleri alalım. Doğu'da Boston- Bucks finalinden kazanan ile Batı da Lac ve Denver finalinden kazananı finali oynar. Uzatmadan bu sene yüzüğü Boston takar diyorum ve değerli oylarınızı bekliyorum patiler. go go.. Nisan 21, 2024 vivavale tarafından düzenlendi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 76ears vs Knicks maçı son anlarına kalp dayanmaz. Uzun zamandır NBA de böylesine mücadele ve savunma yapılmiyordu. Ahh nerde 90s NBA Şuraya son anını da koyayım macin seri de 2-0 getirdi Knicks, Embiid panpa ya üzüldüm açıkçası 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 gece bayıldım ben adrenalinden maç sonunda. embiid'in gözünü fark eden oldu mu ya? tek gözü kapanıp açılıyordu. lakers denver maçı da çok iyiymiş ama uyuyakalmışım onu izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Maxey satmış maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Batı da Lakers ile Phoenix süpürülecek gibi. Doğu'da Pacers, freak li Bucks a karşı 2-1 önde. Dallas da öne geçti, Lac yürüyerek basketbol oynuyor şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 (düzenlendi) Nuggets durdurulamaz gibi oynuyor, lakers lebron ne taktik denediyse yetemedi adamlar her periyot ayni oyunu surdurup sonunda uste cikiyor. Nisan 27, 2024 DoruK tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2024 Koskoca Durant ne hallere düştü. Durant lebron Curry harden tayfanın dönemi bitiyor artık yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Minnesota ne yaptın öyle. Son şampiyonu evinde tokatladı ilk maçta. Çok farklı oynuyorlar, play-off gibi play-off maçı oldu valla. Uzun zaman sonra harika çekişmeli maç oldu. Bu serinin galibi final oynar, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Minnesota benim net favorim bu sene. Boston gibi güçlü ama ruhsuz bir takımı da en az 2 maçta tokatlarlar cikarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 jamal murray çok silikti ya. yalnız minnesota çok ters takım. 5 numara gobert, 4 numara kat. edwards yalnız ne oynadı dün ya. şunun hakkını verdi fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2024 Çeyrek finaller belli oldu sonunda. Boston-Cavs New York - Pacers Okc-Dallas Wolves-Denver İlk topici oylarken Boston seçmiştim ama wolves Denver maçını gördükten sonra ciddi aday olduklarını kanitladilar. Muazzam mücadele ediyorlar. İşleri zor ama son şampiyona karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Okc alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 orman kocuklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Wolves hile acti deplasmanda 24 puan fark acti Denver’a 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2024 Hax! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Jokic allah modu acti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Hep Shaq yüzünden. Ödülü verirken asagiladi adamı resmen. Herif gaza geldi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Jokic her maç bir oyuncuyu öğrenip sonraki maçta onu siliyor sahadan, iki maç sonunda adamı savunabilecek kimse kalmadı. Karşı tarafın taktiklerini öğrenen robot savaşçı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 (düzenlendi) inanılmaz herif abi. yani muazzam. kelime bulamıyorum. bunun yanında jalen brunson da konuşmak lazım. o kadar sakata rağmen takımı taşıyor herif. göt kadar boyuyla inanılmaz iş çıkarıyor. Mayıs 15, 2024 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Boston'a güçleri yetmeyecek takımın yarısı sakat. Keşke finale çıksa nyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Doğu'da Boston şaşırtmadı, İlk, yarı finalist olarak zorlanmadan çıktı. Rakibi muhtemelen NY olacak. Batı da işler çok karışık. 2 gün öncesine kadar esip gürleyen Denver tarihe geçti sanırım. 40+ fark yedi. Seri 3-3 çok kritik. Diğer taraftan Dallas seriyi bitecek gibi ama pamuk ipliğine bağlı. OKC ilginç bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Minnesota'yı rahat tokatlar 7. Maçta joker. Bu maç adamların zirve maçı oldu acayip hırslı oynadılar. 3. Çeyrekte bıraktı zaten Denver maçı dinlendirdi adamları. Bu kadar hırsla peşpeşe iki maç oynayamaz hiç bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 new york'ta çok sakat var ya. anunoby şüpheli işaretlenmiş ama oynayıp oynamayacağı belli değil. adamlar şu kadroyla şuraya geldi, final hak ediyolar. 22:30'da bugün maç, kaçmaz. sonra da 3'de diğer 7. maç. öğlen de formula var. doyucaz bugün fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 İlk çeyrekte 39 sayı attı Pacers. 7. Maç bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 New York kafa olarak bitik eve gitsek modundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar