Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Soru başlıkta, yaklaşık iki aydır normal giremiyorum distrowatch.com sitesine. Ancak VPN den girilebiliyor. Sizde nasıl durum ? benim kullandığım Netspeed te mi bir olay var ? Yoksa Türkiye geneli mi böyle ? Site Türk İP lere ban mı koydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Bende de açılmıyor, yeni fark ettim. Ama yasaklansa yasaklandığı yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Arada yeni Linux Distroları, haberleri filan takip ediyordum. Bir anda site Türkiyede açılmamaya başladı. Hadi site arada çöküyordu , herhalde gene çöktü filan dedim. Yurtdışından bir arkadaş bende giriyor deyince, VPN ile denedim girdim. İlginç, durup dururken Türkiyeden neden açılmaz. Size sorayım dedim, Paticikte de kimsenin haberi yok anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2024 ddos yemislerdir tr'deki bi botnetten, engellemislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar