paramecium Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Selam, Ufak bir arsa aldım ve ev hayalim var. Kat planı noktasında yardımcı olabilecek var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Güzel konu ben de geçen yaz aldım Geliboluda ufak bir yer. Takibe alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 bende anahtar teslim insaat maliyetlerini merak ediyorum yetkili biri varsa anlayan m2 kac dolarlara geldi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 biraz daha dayanın 10 sene sonra hepimiz yaşlanacağız. pati kooperatifi kurarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 reampage, 1.01.2024 22:00 tarihinde dedi ki: bende anahtar teslim insaat maliyetlerini merak ediyorum yetkili biri varsa anlayan m2 kac dolarlara geldi acaba ? m2 550-600$ şu anda tr de, müstakil villa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Selam, Fistan bu söylediğin fiyata neler dâhil oluyor? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Fistan meslektense daha net cevaplar ama youtube tan sık sık izliyorum ben de ilerde düşündüğüm için. Müteahhit teslim evler gibi her şey dahil fiyat ama genelde ekonomik seçilen ürünlerle. Yani her izlediğim videoda aynı uygun fayansı, parkeyi fln kullanıyorlar. Biraz tasarım ve kalite ile yapsam dediğimde 1000 dolara dayanıyor gibi. Arsa işini çözebilirsem en çok istediğim şeylerden birisi kendi evimi yaptırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2024 paramecium, 2.01.2024 00:26 tarihinde dedi ki: Selam, Fistan bu söylediğin fiyata neler dâhil oluyor? Saygılar. yapacağın arsa bedeli hariç her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2024 biraz maliyet artar ama altini tas ustunu de ahsap yaptirirdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar