ozgunuslu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Tekrar selam, Şaka maka 15 yıl geçmiş. Nasıl geçmiş, ne şekilde geçmiş anlayamadım. Benim kullanıcı adım Marv idi bu arada, neden ve nasıl değişmiş? Ne habersiniz bu arada " yitip gitmeyen tek topluluk " ? 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 tekrar hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 hoşgeldin. değişmemiş heralde bu arada, marv duruyor çünkü. fake hesabı mı ressurect ettin yanlışlıkla acaba sfsdg. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgunuslu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Hoşbulduk Fistan. Hatırladım seni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgunuslu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Marl0_on, 02.11.2023 14:49 tarihinde dedi ki: hoşgeldin. değişmemiş heralde bu arada, marv duruyor çünkü. fake hesabı mı ressurect ettin yanlışlıkla acaba sfsdg. O hesaba erişemeyip bunu açtım herhalde zamanında. O hesaba erişmeye çalışayım ben. :))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 a.Selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgunuslu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Asıl hesabıma erişemiyorum. Hangi mail adresime kayıtlıydı o hesap bulamıyorum. Acaba tekrar erişebilme şansım olur mu o hesaba? Admin arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 admin yok, yedik biz adminleri. artik burada anarsi var. Marv hesabina erismene izin verilmesi icin olum dovusune cikmalisin. tek yol bu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgunuslu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2023 dasaaa, 02.11.2023 15:56 tarihinde dedi ki: admin yok, yedik biz adminleri. artik burada anarsi var. Marv hesabina erismene izin verilmesi icin olum dovusune cikmalisin. tek yol bu. Ne garip, 15 yıl geçmesine rağmen hepinizi tek tek hatırlıyorum. Tekrar selam dasaaa. Lazım o hesap bana. Kiminle dövüşmem lazım? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Attim maili dovuse gerek yok 2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 silphatos korkmamis olsa onunla dovusecektin de korktu... er meydani idi burasi halbusi. 1 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 ay öyle dövüşmeden de bilemedim 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 tekrar hoş geldin. nasıl geçti bu 15 sene Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgunuslu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Archangel_, 03.11.2023 09:07 tarihinde dedi ki: tekrar hoş geldin. nasıl geçti bu 15 sene Tekrar hoşbulduk. Nasıl geçtiğini anlayamadığım, son derece hardcore şekilde geçti. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Main char'ı da ressurect ettik bakalım. 3 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 olum dovusunun kazanani belli oldu ne izliyordum yaw wwe 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Yeniden hoşgelmişsin. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Hoşgeldin tekrardan 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Sam, 03.11.2023 16:26 tarihinde dedi ki: Yeniden hoşgelmişsin. Hoşbulduk Sam. 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 orc_lord, 03.11.2023 16:46 tarihinde dedi ki: Hoşgeldin tekrardan Hoşbulduk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.