bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 şöyle Çalıştığım departmanla ilgili bir alışkanlık var herkes whatsapptan fiyat soruyor. Benim ekip de sürekli fiyat yazıyor. Onlarca grup var, zaman kazandırması ve daha düzgün işlemesi için şöyle bir isteğim var; Bot, excel üzerinde belirleyeceğim tablodan veri çekecek, bot'u da mentionladığımda direkt gruba fiyat yazacak. Mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 bot a fis almasak nolur diye sorarlarsa nabacan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Sormazlar öyle şey ya da direkt işte excel'den hazıladığımı direkt göndersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2023 whatsapp botu sikintili bir is(ti) biraz kolaylastirdilar ama. telegramdan istek yok mu? telegram botu cok daha kolay. veya fiyat listesini pinlesen gruplara bakabilir mi insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Gruplara google sheets linkini atarsan güncel fiyata oradan bakabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 (düzenlendi) telegram veya discord bunun icin cok daha kolay. whatsapp icin bilemedim... su var ama kullanmadim ve pahali. BOT'u discord'da yazdiracaksin ayni mesaji whatsapp'a da yazacak: https://startadam.com/connect-discord-whatsapp/ Eylül 20, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2023 tamirci bi tanıdık müşteriye konum atmaktan bıkmıştı. whatsapp business le /k yazınca konumu otomatik atıyodu müşteriye kayıt bile etmiyodu rehbere müşteriyi. sizde böyle bi link atabilirsiniz direk kime yaptırdı nasıl yaptırdı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 çok teşekkürler hızlı mesaj diye bir şey varmış wp business'da bu iş görür şimdilik, bir de googlesheets yaparız tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2023 100 tl alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar