esubyalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 yeni bir firmaya geçmek istiyorum atlantisneti kullanan ya da fikir sahibi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 reklam yapmaya geldin sandım buse superonline kullanıyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esubyalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 kullanmadığım firmanın reklamını yapamam soruyorum sadece adını ilk kez duydum çevremde de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Böyle ne olduğu belirsiz şeyler kullanmayın, büyük firma olsun. Kablo var mı önce ona bir bak, yoksa Superonlinez Ttnet filan klasikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 hızlı ve sorunsuz alışverişti, kargo çok hızlı geldi. yaşasın atlantisneet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esubyalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 GERGE, 12.08.2023 15:53 tarihinde dedi ki: Böyle ne olduğu belirsiz şeyler kullanmayın, büyük firma olsun. Kablo var mı önce ona bir bak, yoksa Superonlinez Ttnet filan klasikler. ttnet kullandım bi ara da çok sorunlu çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esubyalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Shadow, 12.08.2023 16:10 tarihinde dedi ki: hızlı ve sorunsuz alışverişti, kargo çok hızlı geldi. yaşasın atlantisneet dalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Bunlar da ttnet ile aynı altyapıyı kullanıyor, reseller sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esubyalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 GERGE, 12.08.2023 16:30 tarihinde dedi ki: Bunlar da ttnet ile aynı altyapıyı kullanıyor, reseller sadece. biliyorum da ilgilenmiyorlardı geri dönüş yapmıyorlar uzun bir süre bu durumdan dolayı çıktım ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 (düzenlendi) uzun yıllar ben kurumsalda bu ürünleri sattım arkadaşlar, istisnalar hariç resellerlardan hizmet almayın, ana altyapı zaten boktan bir de resellerdan alıp bir problem yaşadığınızda ciddi bekliyorsunuz. tt özelinde konuşursak da resellarlara çok iyi davrandığını söyleyemem, saha ekibini bulup port değiştirirsiniz ttde ama resellersa her zaman santraldaki en kötü portları kullanırsınız. fiberde daha az hissedilir bu sıkıntılar ama yine de bana saçma geliyor. ille bir resellerdan alacaksanız turknetten alın. Ağustos 12, 2023 Meow tarafından düzenlendi 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Lokasyonlar çok önemli. Bulunduğun bölgedeki kullanıcılara danışmak her zaman daha iyi sonuç veriyor. Örneğin bulunduğun yerdeki superonline da sıkıntı olmuyor ancak başka bir mahalledeki/ilçedeki ciddi problemler yaşayabiliyor. Öncelikle apartman/sitedekilere kişilerden fikir almak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Archangel_, 12.08.2023 15:45 tarihinde dedi ki: reklam yapmaya geldin sandım buse buse zaman geçtikçe prolaşmış https://forum.donanimhaber.com/atlantisnet-memnuniyeti--153975156 https://forum.donanimarsivi.com/konu/atlantisnet-muesteri-memnuniyeti.614167/ https://filmfabrikasi.com/forum/konu-disi/1000-mbps-fiber-internet/ seems legit 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 wowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 esenyurt diyor, zaten kafadan kaybettin reklamcı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar