Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışına taşınan arkadaş kelepir fiyata Philips Espresso makinesini satıyor.

Aduket

Öne çıkan mesajlar

sıfır fiyatı 7400tl, ikinci eli de sahibinden de 6500tl olan 1 senelik Philips ep2220 espresso makinesini 4000 tl ye satıyor. Kaçırmayın, yabancıya gitmesin.

Yer kadıköy, istanbul

Ürün:

https://www.amazon.com.tr/dp/B07MMSHC4R/?th=1

Kargo mümkün değil maalesef.

Aduket tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

başlık beklentimi arttırmıştı ama içerik tırt çıktı.

olm zaten 4k lan ikinci eli bunların. zaten bi düşünürsen 7500'e sıfırı olan 1 yıllık makine nasıl 6500'e satılsın ikinci el. bi de lattego olmayan eski model yani.

geçenlerde baya bi baktım ordan biliyorum. benimkine motor lazım, devletimiz sağolsun cücük gibi bi motor 2k'ya geliyor yurtdışından. onun yerine ikinci el alıp motor takayım dedim, geri kalanı da yedek parça olur.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel, 02.08.2023 19:25 tarihinde dedi ki:

zaten bi düşünürsen 7500'e sıfırı olan 1 yıllık makine nasıl 6500'e satılsın ikinci el.

valla kardesim turkiye cennet cennet.

adam ingiltereye gitse eger, bu urunu 12.000 liraya aliyor!!!

https://www.amazon.co.uk/Philips-Automatic-Specialties-EP2220-10/dp/B09MD69Z35

Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere ne yazik ki buyuk bir sinavdan gecemedi. ulkenin yoneticilerinde liderlik vasfi olmadigi icin batti kaldi.

ozunu kaybetmis bir ingiltere var simdi.

yurt disina giden arkadasin da geri gelirken goz yaslarini tutamayacak. bu sattigi urunleri cok daha pahalli oldugu icin alamayacak.

hayat sartlari cok zor arkadaslar. oyle duydugunuz gibi deil hicbisi.

Sosyal ağlarda paylaş

Aduket, 02.08.2023 18:09 tarihinde dedi ki:

sıfır fiyatı 7400tl, ikinci eli de sahibinden de 6500tl olan 1 senelik Philips ep2220 espresso makinesini 4000 tl ye satıyor. Kaçırmayın, yabancıya gitmesin.

Yer kadıköy, istanbul

Ürün:

https://www.amazon.com.tr/dp/B07MMSHC4R/?th=1

Kargo mümkün değil maalesef.

Makineyi başka bir arkadaşına satmış. İlan silme yok galiba paticik'te ?

Sosyal ağlarda paylaş

Aduket, 03.08.2023 13:35 tarihinde dedi ki:

Makineyi başka bir arkadaşına satmış. İlan silme yok galiba paticik'te ?

patiye yazili olan, yazili olarak kalir.

mesela bu durumda arkadasina pahalli (sayilabilecek) bir fiyattan urun satildigi kayitlara gecti bile.

belki de 1200-1300 yil sonra bu satirlar British Museum'da Clay Tablet gibi okunacak "Complaint tablet to Ea-nāṣir" gibi.

"Aduket'e soyle: Geldiginde bana soyle demistin, "Arkadasimdan EP2220/10 kahve makinesini sana getirecegim, ikinci ama cok kalitedir! az kullanilmis, fiyati kelepir.

Sonra kahve makinesini getirdin, parayi alip hemen ayrildin. Vaad ettigin sozunu tutmadin, dogru konusmadin!. Su haznesi sizdirmaya basladiginda hayal kirikligina ugradim! Kahvenin tadi da kotu, "al bunu geri" dedigimde "Ne yapmak istiyorsan yap!" dedin.

Bundan sonra beni hor goren aduket ve onun arkadasi ile is yapmak yerine kahvemi starbucks'ta icecegim!"

dasaaa tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...