df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 İlk hafta hevesle bi kullandım. Sonra tatillerde fln kullanırım dedim ama çocukla hiç fırsat olmuyo. Bi kenarda, çürümesin diye satıyorum. Sahibindendeki tüm ilanlardan aşağı bi fiyata koyuyorum. 15k İstanbul içinde gelip kurcalayıp ona göre alabilirsiniz. Ne kozmetik ne teknik hiçbir sorunu yok.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Seri numara atabilir misin. Fan noise gibi bir olay vardı en eskilerde.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 sesli fan mıymış şimdi? sanırım menüden direkt üreticisi görülebiliyor.
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2023 Valla ben seslisi nasıl normali nasıl hiç bilmiyorum. Whine gibi bir şey yok alette o tarz bir şey ise. Fan sesi abanan oyunda duyuluyor tabi ama normali mi normalden fazla mı onu bilen varsa söylesin. Macbook ta daha fazla fan sesi var benim. Öyle abartı bir ses duymadım. Ama neresinden neye bakılıyorsa bakıp söyleyeyim. Almaya niyetli kişi varsa da gelsin istediği kadar oynayıp baksın incelesin. Beğenmezse de almasın. O konuda esneğim istediğiniz kadar.
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 forum içinden satılmıştır.
Öne çıkan mesajlar