Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 (düzenlendi) Merhaba ey tebaam, Bugün düşünürken woke tayfanın eşcinselliği yaymak için bilgisayar oyunlarından nasıl yararlandıklarını ve genç dimağları yıkamak için kullandıkları bir yöntemi daha gün yüzüne çıkardım. Oyunlarda kestiğimiz yaratıkların isimlerini bir hatırlayın. "BOSS" yani patron. Proletarya olarak adlandırılabilecek küçük oyuncular BOSS'u kesmeye ve ondan düşen İTEMleri LOOTlamaya çalışıyorlar yani yeniden dağıtımcı ve tabana yayımcı bir anlatı söz konusu. Bu şekilde komünizmi yaydıklarını düşünüyorum, tamamen yaymasalar bile yaymak için kullandıkları bir yol olduğunu düşünüyorum. Temmuz 15, 2023 Gizli tarafından düzenlendi 2 1 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 "Şimdiye kadarki bütün toplumların tarihi, sınıf savaşımları tarihidir. Özgür insan ile köle, patrisyen ile pleb, bey ile serf, lonca ustası ile kalfa, tek sözcükle, ezen ile ezilen birbirleriyle sürekli karşı-karşıya gelmişler, kesintisiz, kimi zaman üstü örtülü, kimi zaman açık bir savaş, her keresinde ya toplumun tümüyle devrimci bir yeniden kuruluşuyla ya da çatışan sınıfların birlikte mahvolmalarıyla sonuçlanan bir savaş sürdürmüşlerdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 biraz da nostalji https://i.makeagif.com/media/2-09-2016/1Uv0ya.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 komünizm tehlikesi diye geldim de ABD'nin woke kültürüne geçilmiş içerikte, çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruım ve gidiyoruım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Hayal kırıklığı olmaz bir kusma da sen koysaydın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar