Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar oyunlarındaki komünizm tehlikesi

Gizli

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ey tebaam,

Bugün düşünürken woke tayfanın eşcinselliği yaymak için bilgisayar oyunlarından nasıl yararlandıklarını ve genç dimağları yıkamak için kullandıkları bir yöntemi daha gün yüzüne çıkardım.

Oyunlarda kestiğimiz yaratıkların isimlerini bir hatırlayın. "BOSS" yani patron. Proletarya olarak adlandırılabilecek küçük oyuncular BOSS'u kesmeye ve ondan düşen İTEMleri LOOTlamaya çalışıyorlar yani yeniden dağıtımcı ve tabana yayımcı bir anlatı söz konusu. Bu şekilde komünizmi yaydıklarını düşünüyorum, tamamen yaymasalar bile yaymak için kullandıkları bir yol olduğunu düşünüyorum.

Gizli tarafından düzenlendi
  • Nasi yani? 2
  • Uzuldum 1
  • Kustum 3
Sosyal ağlarda paylaş

"Şimdiye kadarki bütün toplumların tarihi, sınıf savaşımları tarihidir. Özgür insan ile köle, patrisyen ile pleb, bey ile serf, lonca ustası ile kalfa, tek sözcükle, ezen ile ezilen birbirleriyle sürekli karşı-karşıya gelmişler, kesintisiz, kimi zaman üstü örtülü, kimi zaman açık bir savaş, her keresinde ya toplumun tümüyle devrimci bir yeniden kuruluşuyla ya da çatışan sınıfların birlikte mahvolmalarıyla sonuçlanan bir savaş sürdürmüşlerdir."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...