Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

ilginç transfer gs ilgileniyordu ama başka oyunculara mı yönlendiler acaba yada maliyeti mi fazla geldi anlamadım. imza 10m, yıllık 6m deniyor.  fb ismi de geçiyordu aslında ama bjk baya sürpriz oldu 1 günde ikna ettiler sanırım

Mesaj tarihi:
Esnaf, 25.06.2024 18:12 tarihinde dedi ki:

ilginç transfer gs ilgileniyordu ama başka oyunculara mı yönlendiler acaba yada maliyeti mi fazla geldi anlamadım. imza 10m, yıllık 6m deniyor.  fb ismi de geçiyordu aslında ama bjk baya sürpriz oldu 1 günde ikna ettiler sanırım

veya Dursun şarküteri bizzat yönettiği içinde olabilir.

Mesaj tarihi:

Taliscadan sonra oraya alınanlar maaş + bonservis vs bakıyorum. Ucuza gelmiş 40m veya fazlasını harcadık heralde rahatlıkla. Verim de alamadık. Aynısı pepeden sonra stoperde var.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bjk muhabirleri atmasyon o rakamlar diyor, 10m imza 6m yıllık olan haberi diyorsan. Büyük ihtimal diğer 2 kulübün yaptığı gibi çifte kontrat yapıp çok düşük gösterecekler.

O haberin kaynağı da O jogo mudur nedir orası herkes oradan alıp yaymış. Başka rakam veren yok.

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Muhtemelen evet. Yapacaklar başka çare yok, ceza yok. Bile bile dolandırma bu. Her anlamda haksız rekabetteyiz. 

1905tl maaş gördü bu ülke ya sdf

Arkadaş öncüsü hep aynı takımın yöneticileri mi olur ya valla hiç değişmiyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Musrati için Yağızın haberine göre suudlardan 20m üzerine teklif gelecek gibi diyor. Hayırlısı bakalım.

FuCKiR tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...