yusema Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 küfür ingilizce olunca daha hassas oluyoruz. yerli tayfa yıllarca ne küfürler etti. daha yeni okan kenarda bi ton küfür ediyordu. ama yabancı biri fucking stupid diyince (faul'ü kastettiğini söylemiş ama her neyse artık) herkes hassaslaştı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 fred belki küfür etmiştir belki etmemiştir kartı küfürden gördü oldu bitti hakkı oydu eğer küfür varsa ama fredin kırmızısından 2 saat sonra toreria hakemin arkasından yardırdı kart falan yok tabi. hadi hakemler farklı olsun musleraya gözleri yaşlı zoraki sarı kart gösterdikten sonra alkışlayıp topa vurdu 2. sarı yine yok. byl*kçu başkan gitmedikçe böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 sorun başkanda değil ki , önceki başkanlarda da durum aynıydı. yapabiliyorsan tüm tff'yi kurullarıyla , çalışanlarıyla birlikte değiştireceksin. bizim ülkede tff başkanıyla mhk başkanı değişiyor(3-5 isim dönüp duruyor burda) kalan ekip aynı. yine değişen birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 sorun başkanın telefonundaki uygulamanın kaynağında, 2011'in hesaplaşması hala bitmedi onlarda. fetö temizliği yapılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 yusema, 22.12.2023 11:36 tarihinde dedi ki: daha yeni okan kenarda bi ton küfür ediyordu. bayern maçı değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Fener hsonu yener. Bosuna tribe girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Buyuk ihtimal sampiyon olamaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Cthulhu, 22.12.2023 13:11 tarihinde dedi ki: bayern maçı değil miydi o? evet. küfür ingilizce edilince ne kadar büyüttüğümüzden bahsediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 twitterdaki fenerli hesaplarda gördüm, doğru mudur bilmem de küfür değil stupid referee demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 açık konuşmak gerekirse bende gereksiz kart olduğunu düşünüyorum, ama mhy oyuna girdikten sonra o kadar sert itirazlarda bulunmuş ki hakemi de bıktırdı herhalde faturası fred'e patladı. normalde muhtemelen söylenen lafın cezası vardır ama hakemler kendi inisiyatifi ile yabancıların bazı laflarına kart çıkarmıyorlardı. şimdi her maçta 3-4 kırmızı çıkması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Türk futbolcular şimdi fak dedi fak dedi diye dolaşırlar jfdklsjf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 (düzenlendi) stupid ref-foul artık her ne dediyse cezası kırmızı ise herkese verilsin ama verilmedi, verilmeyecek sorun bu işte. hakeme itiraz sarı kart doğru, verilsin hakem mhy konusunda hata yapmadı orada ama herkese verilsin. aynı hakem muslera'nın kart sonrası alkışına 2. sarıyı vermedi, vermeyecek. yapay zeka hakem olarak kırmızı kart fetişi arda kardeşleri seçmiş Aralık 22, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 MHYnin aq, o gaza getirdi büyüttü olayları denyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 “ Oyunun kuralına uymak oyuncuların değil seyircinin talebi olmalıdır ” .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 GS cok kotu ya bu kadar stres yapmaniza gerek yok. Icardi nin filan yurucek hali yok su an ayaginda top tutamiyor. Gs nasi yener ben cok ongoremiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 (düzenlendi) Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Arda Kardeşler yönetecek. Ya.. Sanal Zeka en uygunu bu demiş . O SZ nın .. Aralık 22, 2023 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Sotto, 22.12.2023 16:20 tarihinde dedi ki: GS cok kotu ya bu kadar stres yapmaniza gerek yok. Icardi nin filan yurucek hali yok su an ayaginda top tutamiyor. Gs nasi yener ben cok ongoremiyorum acikcasi. Bence geçen senenin acısını sağlam çıkaracak Fenerbahçe. Üstüne bu haftadan kalan sinir de ekleniyor. Muslera şov yapmazsa maç fenerin. Fener kazanıra biraz para atıp kendime küçük sevinçler yaratmayı planlıyorum djf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 bence tam tersi. bizimkiler bu kadar gergin durumdayken kırmızı görmeye çok meyilli. (açıklanan hakemde bu duruma çok uygun) gs'de bu sene açık oynayan takımlara karşı çok iyi oynadı. ismail'in bunu göremeyeceğini de düşünerek gs çok net favori. birde fred yokken fenerin oyunu çok farkediyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Buyuk maclarda iyi oynadik dogru da hucum atti baya aksiyor. Zaha yine sola gelip bozacak gibi geliyor bakalim. Hakem alternatifi kim kaldi ki ulkede? Ben ozel olarak takip etmiyorum su bizd karsi soyledir boyledir diye elbette ama sanki tonla secenek varmis gibi yaziyorsunuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Stupid referee ne saçma bir söz ya hiç mantıklı gelmiyor ama herif brezilyalı yine bilemedim kullanmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Dzeko da iyileşmiş, takımla çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 fred olsaydı rahat kazanırdık şimdi ismail kartal'ın taktik becerisine bakıyor, fred varmış gibi aynı oyunu crespo ile oynamaya çalışırsak zorlanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Ben olsam İrfanı Fredin yerine kaydırırım, ikinci devrede Crespoyu sokarım oraya İrfan yorulunca. Sağda da Cengiz mecburen oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 kaç sezondur oynamamış adam direkt derbide o mevkide çıkması ne kadar efektif olur bilemeyyiz, irfaı herkes 8 görmek istiyor ama anca sezon sonu 8 puan açtığımızda falan olur o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 kaç sezondur 8 oynamamış adam olacak * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar