Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

S-H, 06.09.2023 22:32 tarihinde dedi ki:

devre arasında listeye ekleme yapılamıyor mu? gruplarda ihtiyaç yok 6 numara olmadan çıkamıyorsak buradan zaten hiç çıkmayalım.

Ya yazılır yazılır da orada sayısal eksiklik var. Sakatlık olur ceza olur listeye yetiştirseler çok daha güzel olurdu

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

TheGreatWall, 07.09.2023 07:16 tarihinde dedi ki:

Hayatimda bu kadar kotu futbol yorumu yapan 3 kisi gordum. Ugur karakullukcu, Serdar ali bide sen. Tadic saf yetenegin tam tersi. Cr gibi full calisma adam. Bi insan niye bu kadar az bildigi hatta hic bilmedigi bi konuda bu kadar cok yorum yapar? 

aynennnn ultraslan sensin

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

2 8 , 1 10 la çıkıp, kanatlar irfan ve tadiç olunca orta sahayı böyle veriyorsun işte. İsonun taktik ancak hızlı gol gelse avantja dönüşürdü. Risk almış gibi. Bence ismail yüksek yokken 3 8 oynatsa MHY ile daha iyi olurmuş. Yani evinde baskı kuracakken baskı yiyorsun. Fenerdir yener  orası ayrı da böyle takımı kendi elinle geri itmek bilemedim

Sosyal ağlarda paylaş

cengiz transferi hiç içime sinmemişti, üstüne çuvalla para verildi belki faydası olacaktır uzun vadede ama bu paraya değer miydi emin değilim. 

2. yediğimiz gol tam komedi izlerken utandım. orta sahaya bi td dokunuşu lazım arap becerebilir umarım.

şimdilik iyi giden şey kazanmayı biliyoruz bi şekilde, bu alışkanlığımızı kaybetmiştik, zamanla daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum en azından umut var. kazanıyoruz diye her maç önümüze çıkan saçma sapan hakem hatalarına karşı da bir şeyler yapılması lazım bunları kazanırken söylemek önemli, kaybettikten sonra konuşmanın bir anlamı yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Şu Ndidi veya Dendonckeri almalıydık ya, Crespo-Zajc-İsmail üçlüsüne kaldık 

mesela Trabzon 4m ye Mendyi almış fıstık gibi önlibero hemde cüsseli

bari Djiku veya Osterweldeyi 6da oynatsa İso

Shadow tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...