bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 (düzenlendi) 2021 yılında bir arkadaşımıza 8 bin tl para verdik. Dedi hayvancılık yapacağız 2 düve alalım vs. O dönem karşılığı 19 gram altın falan ediyordu. bu arkadaş ile aramız bozuldu, hesap - kitap dedik hesabı kapatalım o zaman. Bu süreçte de hep sorduk, bu hayvanların bakım masrafları falan ne oluyor, paraya ihtiyaç var mı diye, süt geliri falan birbirini karşılıyor dedi. Sonra bana bir hesap gönderdi hesabın sonucunda işte 2 buzağı toplam 52 bin tl 2 anne inek toplam 90 bin tl değerde = 142 bin tl 2 yılın masrafları ise 121 bin tl kalan para 21 bin tl bana hayvan değerleri çok düşük geldiği için anlayan birilerine danışmak istedim Temmuz 3, 2023 bLackcha0s tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 hayvancılık olayını bilemem ama daha geçen kurban bayramından çıktık zaten. büyükbaşlar 12 binden gidiyordu hissesi (inek/7) yani en az 80 bin ediyor olması lazım bir yetişkin ineğin. tabii kilosuna göredir filan da... bana kazıklanıyorsun gibime geldi
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 salladigi anlasilmasin diye kusuratli sayi vermis kesin kolpaci yaa telefonunu ver ben blackchaos un avukatiyim diye ariyim rahatsiz olsun biraz sonra da sen ara avukatim aradimi seni diye sor iyice killansin
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 sahibinden.com'da inekler (sut inegi) 85K falan sanirim yaw.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 sahibinden de inekleri favoriye aliyomussun dogru mu cabuk soyle !!!
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 memeli ne varsa aliyosun sen favoriye gerci sorry bro
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Hayvan cins hayvansa çok daha fazla eder. Kara sığır o fiyatlara anca alırsın. YouTubeda Agro Tv'de Sencer Solakoğlunu izleyin kafa dağıtmak için süper adam.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 sigir izlemek istesem meclis tv yi acarim *ba dum tis* 1
Öne çıkan mesajlar