Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 eğer söyledikleri gibi 6 ay içinde tam sürüme geçme planları varsa yeni sezon gelmez de, eğer uzarsa yeni class ları sezonlara bölerek ekleyelebilirler. 1 yılı bulur gibi geliyor bana o arada 1-2 sezon getirebilirler.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 ea'den çıktığında campaign bitmiş olacak diyorlardı. üstüne sezon 1 olacak işte. şimdi de o aynadan geçmeli sezon mekaniği yok mu, delirium filan bişey? ea'de de wipe'lı sezonlu takılıyorlar diye biliyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 sezonlar geldiğinde balans patch getirecez dememişler mi? böyle dengesiz mi gidecek oyun. bir sürü one shot mekanikli build var. böyle devam ederse oyuncu havuzunu kaybedebilir. ben çok uzun süreceğini düşünmüyorum gelmesinin.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 (düzenlendi) poe1 dede lig başından 1 ay sonra hayvan buildler ürüyordu da bunda daha zor olması bekleniyordu ama ağaç bence çok eksik şuan muhtemelen çok büyük bir değişiklik gelir pasif ağacına. şu yüzüklerin özelliklerini %80 arttıran belt çok çok abartı bir belt. üstelik bu oyunda poe1 e göre özellikler daha yüksek oranda gelebiliyor, breach ring tak quality arttır hayvan gibi gez. çok denge bozan bir belt bence o, düşme oranı da yüksek* sanırım ben düşüremedim ama çok fazla satışı var. monk ve archmage yanlışlıkla çok güçlü yapılmış atlas ağacına sağlam bir balans şart. Ocak 14, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Yeni patchle gelen değişiklikler güzel olmuş. Minionlar daha akıllı davranıyor bu güzel. Haritalardaki mob sayısı baya artmış. Kes kes bitiremiyorsun. Bu da Xp meselesini rahatlatmis biraz. Konsola loot filter gelmesi ilaç gibi oldu, oyun birden değişti sanki. Lootlar da artmış gibi sanki. Daha önce T15 map bitirip elim boş çıktığım oluyordu. Şimdi 3-4 exalted düşüyor uniq düşüyor falan. Tablet çok düşmeye başladı bir de o da iyi. Güzel patch sevdim. Ama yeni sezon gelince diabloya dönerim biraz. O akıcılığı da özlüyor insan.
Öne çıkan mesajlar