Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 eğer söyledikleri gibi 6 ay içinde tam sürüme geçme planları varsa yeni sezon gelmez de, eğer uzarsa yeni class ları sezonlara bölerek ekleyelebilirler. 1 yılı bulur gibi geliyor bana o arada 1-2 sezon getirebilirler.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 ea'den çıktığında campaign bitmiş olacak diyorlardı. üstüne sezon 1 olacak işte. şimdi de o aynadan geçmeli sezon mekaniği yok mu, delirium filan bişey? ea'de de wipe'lı sezonlu takılıyorlar diye biliyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 sezonlar geldiğinde balans patch getirecez dememişler mi? böyle dengesiz mi gidecek oyun. bir sürü one shot mekanikli build var. böyle devam ederse oyuncu havuzunu kaybedebilir. ben çok uzun süreceğini düşünmüyorum gelmesinin.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2025 (düzenlendi) poe1 dede lig başından 1 ay sonra hayvan buildler ürüyordu da bunda daha zor olması bekleniyordu ama ağaç bence çok eksik şuan muhtemelen çok büyük bir değişiklik gelir pasif ağacına. şu yüzüklerin özelliklerini %80 arttıran belt çok çok abartı bir belt. üstelik bu oyunda poe1 e göre özellikler daha yüksek oranda gelebiliyor, breach ring tak quality arttır hayvan gibi gez. çok denge bozan bir belt bence o, düşme oranı da yüksek* sanırım ben düşüremedim ama çok fazla satışı var. monk ve archmage yanlışlıkla çok güçlü yapılmış atlas ağacına sağlam bir balans şart. Ocak 14, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Yeni patchle gelen değişiklikler güzel olmuş. Minionlar daha akıllı davranıyor bu güzel. Haritalardaki mob sayısı baya artmış. Kes kes bitiremiyorsun. Bu da Xp meselesini rahatlatmis biraz. Konsola loot filter gelmesi ilaç gibi oldu, oyun birden değişti sanki. Lootlar da artmış gibi sanki. Daha önce T15 map bitirip elim boş çıktığım oluyordu. Şimdi 3-4 exalted düşüyor uniq düşüyor falan. Tablet çok düşmeye başladı bir de o da iyi. Güzel patch sevdim. Ama yeni sezon gelince diabloya dönerim biraz. O akıcılığı da özlüyor insan.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2025 poe1 yeni etkinlik yapacaklarmış, atlas ağacını kaldırıp idol diye bir şey uydurmuşlar ama muhtemelen poe2 için yapmak istediklerini poe1 üzerinden deneyecekler yoksa poe'nin en sevilen özelliği atlas ağacıydı, hatta akıllarında böyle bir şey varsa hiç yapmasınlar direk poe2 yede atlas ağacını taşısınlar, benim en sevdiğim en zevk aldığım özelliğiydi o.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2025 Geyik olsun diye konan bişey o, poe1ciler çok ağladı diye birinin zihni sinir fikrini event diye kakalıyorlar asd. Mace çok büyük hayal kırıklığı, staff oynadıktan sonra daha iyi anladım. Resmen aynı karakteri al bitek dps nodelarını mace ve firedan staffla uyumlu hale getir akmaya başlıyor. Harcadığım divinelara yazık, neyse ki itemlarını aldığımdan yüksek fiyata satabiliyorum. Umarım axe ve sword skiller bu kadar kötü çıkmaz, ya da diğer herşey mace kadar kötü olsun kafasıyla nerflemezler. Titan monk oynuyorum şu anda gayet iş yapıyor. Titan aslında baya versatil class her yola geliyor caster bile olabilir, yeter ki mace skillleri kullanmasın. Bi gemling değil tabi ama hiç bişey bi gemling değil şu anda. Beelki CoS Conduit stormweaver aynı bütçede daha hızlı arbiter falan keser o yani.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 11, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2025 level almak zorlaştıkça ölünce giden %10xp beni oyundan bi tık soğutmaya başladı, yorgunken falan gireyim 2 tur map döneyim demeye korkuyorum valla.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2025 Amel defteri alın bi tane xp loss %2,5 olsun. Ben 90dan sonra sürekli bi tane tutuyorum
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 ölmeyin git gud denmemiş. bu nasıl internet =(
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Cokomantis, 12.02.2025 18:19 tarihinde dedi ki: ölmeyin git gud denmemiş. bu nasıl internet =( 3 divine etmeyen karakterim var be insaf, map'te 2-3 tane negatif mod olunca kan gövdeyi götürüyor
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 önemli olan ölmen ya da ölmemen veya kimin öldüğü değil abi, önemli olan ölenin bully'lenmesi =( 1
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2025 Map rollerken penetrate, -max rez ve karakterine göre ailment treshold / ele resist direk pas mesela bende. Bi 30% map çöpe gidiyor ama xp kaybım olmuyor = profit. Çuku sen neden bizim gült invaytı reddettin? Kimin kaliteli gültündesin de bizim kalitesiz gültümüzü beğenmez oldun?
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2025 (düzenlendi) dediğin omeni ben tamamen unutmuştum onu aldım bi tık daha rahat oynuyorum artık, 200ex civarındaydı 60-70'e falan düşmüş, güzel bi konfor oldu. ben de ailment görünce kaçıyorum, çok ballı bi quantity'si yoksa eğer direkt skip. Şubat 13, 2025 S-H tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar