Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 çok detaylı yazmak istemiyorum ama biraz kusup da rahatlamak istiyorum. morali motivasyonu yüksek tutmaya çalışıyorum, pes etmemeye çalışıyorum, ama sonuca bir faydası olmuyor. boşa uğraşıyorum gibi geliyor bazı şeylerde. şikayet eder konumda olmaktan sıkıldım. madem olmuyor, hiç uğraşma, ne gereği var diyorum. en azından şu seçimi kazanalım ya, "bak bir şeyler değişebiliyormuş" diyebilmek, bir kanıt gösterebilmek istiyorum. elimde hiç kanıt olmadan sadece motivasyon ve sadece çalışmanın bir faydası olmuyor. evet kusmam bu kadar, teşekkürler. 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 abi hayatini secime odakliyorsan yine bisileri yanlis yapiyorsun diyebilirim. swh 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 bir çok planlarımız yıkımlarımız ya da başaracaklarımız bu seçime bağlı gibi duruyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Bone, 25.05.2023 12:16 tarihinde dedi ki: boşa uğraşıyorum gibi geliyor bazı şeylerde. şikayet eder konumda olmaktan sıkıldım. madem olmuyor, hiç uğraşma, ne gereği var diyorum. öyle deme evde kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Bone, 25.05.2023 12:16 tarihinde dedi ki: en azından şu seçimi kazanalım ya, "bak bir şeyler değişebiliyormuş" diyebilmek, bir kanıt gösterebilmek istiyorum. elimde hiç kanıt olmadan sadece motivasyon ve sadece çalışmanın bir faydası olmuyor. abi hedefi başka yere koy bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 haci cok cok uzun suredir depresyondayim, is guc pesinde kosturmak degil, tatil plani yapmak dahi istemiyorum. bu ahval ve serait cok namusait bi mahiyette tezahur etse dahi onume koyacagim hedef baskasina/baskalarina bagli seyler olmaz-olamaz. yoksa ben de farkindayim secim herkesi etkileyecek. beni bile etkiliyor. isi birakip gelir tr'de kalirim 3-4 ay, kafami dinlerim diyordum da annk ulkesinde et fiyatlarini dahi evropa ile yarisir hale getirmissiniz lan ben yokken! yine, gene, durmadan, tiksine tiksine calismam lazim yani -istan ulkelerinde. her neyse, secim enseyi karartmasin. hayatinizi etkileyecek olsa dahi sahip oldugunuz hayat baska bir sey. ey bonec, yapma boyle yaw. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 dasaaa, 26.05.2023 07:23 tarihinde dedi ki: haci cok cok uzun suredir depresyondayim, is guc pesinde kosturmak degil, tatil plani yapmak dahi istemiyorum. her neyse, secim enseyi karartmasin. hayatinizi etkileyecek olsa dahi sahip oldugunuz hayat baska bir sey. ey bonec, yapma boyle yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Duygucuk, 25.05.2023 20:27 tarihinde dedi ki: öyle deme evde kalırsın profilinize ayıları severim yazmışsınız, gelin bir kahve içelim dilersenis? not: şpagatı 30 dereceden fazla açamam ama : ( 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 ben spagatt sevmiyorum yemesi zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 konu yine gözlemeye geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 fış fış kayıkçı oynarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 dasaaa, 25.05.2023 18:24 tarihinde dedi ki: abi hayatini secime odakliyorsan yine bisileri yanlis yapiyorsun diyebilirim. swh hayatı seçime odaklamıyordum ama seçimi kazanmak bazı konularda umut ve motivasyon kaynağı olacaktı. şu an o umut olmayınca işler zorlaştı. bir yerden kurtarabilirim çıkartabilirim belki ama dur bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 (düzenlendi) aslında anlatmak aktarmak istediğim çok şey var da, buraya yazdıklarımız anlamından çıkartılarak dalga geçme ve aşağılama mevzusu olarak kullanılabiliyor. o yüzden çok detaylara girmek istemiyorum. en azından bu şekilde iç dökmüş oluyorum. Haziran 2, 2023 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 (düzenlendi) yaz haci. benim durum cok cok guzel mesela, inan anlatsam acaip dalga gecilebilirim... ama oyle bisi iste hayat. onunucun rahat olunuz. Haziran 2, 2023 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar