Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK RTX 3060ti Ventus 2x

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rtx-3060ti-ventus-2x-ekran-karti-gpu-1101024345/detay/

ilan 7k, patiye 6k.

Patiye özel info da vereyim, kendimi baltalıcam biraz aslında. Kartı bi arkadaşımdan ikinci el olarak aldım. Kendisi de bu kripto miningin son zamanlarında mine yapmak için almış lakin sonrasında olay patlayınca kart da elinde kalmış. bana anlattığı "1 ay kadar mine yaptım fakat tam teşkilat soğutma sistemim vardı, kartı asla zorlamadım, kullanımım da bu kadar" dedi. Netice olarak çok az kullanılmış, ama o dönemde safe mining yapılmış bi kart. ben de bunun üzerine bi 1.5 yıl kadar kullandım.

40 serisi kart alana Diablo 4 bedava kampanyası da çok cezbetti, o yüzden değiştirmiş bulundum. 

Sosyal ağlarda paylaş

abi yani yeni kart aldığım için takaslık bi şeyim yok sdgf

ekran kartı çok zor satılan bi şey değildir diye düşünüyorum, oradan ikna edici olayım ama öbür taraftan da şöyle bi baktım comparison sitelerine, %20-25'lik bi performans farkı var, çok değer mi emin değilim, ama bi yandan da Radeon kartlara asla güvenmedim, güvenmem. Zira kendi mesleğim video editingdir, eski çalıştığım yerde Radeon'un amiral gemisi kartlarından bi tanesi vardı kullandığım makinada, video exportlarımda sürekli glitchler oluyodu, 1 tık altı nvidia kart geldi bütün glitchler gitti. Oyun bazındaki performansını bilemem ama Workstation olarak KESİNLİKLE Radeon hayatta almam.

kendime hem balta hem olta attım hadi bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT, 22.05.2023 20:54 tarihinde dedi ki:

kalan bileşenlere bağlı tabii ama o psu yeter diyorum büyük ihtimalle 3060ti için. çılgın bir cpu veya 50 hdd 50 fanla kullanıyorsan bilemem tabii.

XFX rx6600 ekran kartı yanındaki Diğer bileşenler;

B450a Pro max anakart

AMD ryzen5 3600mhz

32gb 3200mhz ram

1 adet m2 ssd, 2 adet 2tblik hddler

bi de 3 fan var kasada

ne diyonuz idare eder mi? mavi ekrana kurban gitmeyeyim 😄

Sosyal ağlarda paylaş

Shadow, 22.05.2023 21:00 tarihinde dedi ki:

XFX rx6600 ekran kartı yanındaki Diğer bileşenler;

B450a Pro max anakart

AMD ryzen5 3600mhz

32gb 3200mhz ram

1 adet m2 ssd, 2 adet 2tblik hddler

bi de 3 fan var kasada

ne diyonuz idare eder mi? mavi ekrana kurban gitmeyeyim 😄

yeter, bir şey olmaz. işlemci yakmıyor kokluyor zaten. 

PrudenT tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...