Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 https://store.steampowered.com/app/1794680/Vampire_Survivors/ 2023 BAFTA Oyun Ödülleri’nde " En İyi Oyun" kategorisinin kazanani. Fiyati cok uygun, listemdeki cogu kisi almis. Roguelike 30dk survival, tam kafa kapatip oynamalik oyun. Bagimlilik yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Bağımlılık yapıyor gerçekten, neredeyse her gün bir oyun atıyorum. En iyi oyun alacak kadar iyi bir oyun mu bilemiyorum ama doğrudan değildir de diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 valla benim gibi 8-shit sevmeyen insanı bile bayağı oynattı ama unlocklar bir yerden sonra o kadar kastırıyor ki "meh o kadar vakit gömmem" deyip bıraktım bir yerde. gp'de olmasına sevindiğim oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar