Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Var mi? Nereyi yaptırdınız? Verim aldınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 (düzenlendi) komşudan gelene mi senden gidecek olana mı? nasıl bir mimari? yan duvar mı üst alt mı? gürültünün tipi ne? duvara terlik darbeli mi yoksa sadece bas ses mi? vb. çok faktör var. gece uyunamamış ve sinirle açılmış bir topik gibi duruyor sdf. Nisan 8, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Kaput Davlumbaz Zemin Kapı içleri Bagaj kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 ben bi ara bakmıştım ama çok verimli olmadığı kanaatine varmıştım. şu eleman iyi mesela ama bunun bile sonucu iyi değilse meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Selam, Videodaki kadar detaylı yaptırmamıştı arkadaşım; tekrar taktıklarında ortaya çıkacak işçiliğe güvenmemişti Kapı içlerine ve bir de davlumbazlara yaptırmıştı. Motor sesi için ön taraftaki siperliğe arkadan iyi bir uygulama gerekiyor ki bu araçta bile o yapılmamış sanırım. Onun derdi yol uğultusuydu. Alttan da pütür denen uygulamayı yaptırdı sonradan. Sonuç için yorumu 'tatmin edici' olmuştu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Meow, 09.04.2023 02:18 tarihinde dedi ki: ulan esas uykusuz kalan benmişim sdfhsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar