Oce4n Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Devam bölümleri için gene harika bir sezon geliyor. Tüm liste için: https://anichart.net/Spring-2023 veya resim olarak: Spoiler Kimetsu no Yaiba: Katanakaji no Sato-hen Demon Slayer'e adaptasyon olarak gelen bir sezon anladığım kadarıyla. normal sezonun devamı değil. Dr. STONE: NEW WORLD Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo! EXPLOSION! kızımızın hikayesini anlatan bir sezon olacakmış bu da Ousama Ranking: Yuuki no Takarabako Çok güzel sonlanmıştı aslında bu, devamı gelmez diyordum ama... merak ettim ne gelecek. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 mevcut sezon için başlığımız yoktu da bu sezon çok iyi geçti, gelecek sezonda vinland saga elbette ki gene bir başına yeter. birdie wing devamı da nihayet gelmiş, iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Isekai'ler sel olmuş yağmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Bir araştırmaya konu olmuştu bu olay aslında. Ne kadar bağlantılı veya doğru bilmiyorum tabii de. Kore tarafındaki manhwalarda "tekrar yapma / redo" konsepti popüler oldu Japon mangalarında ise "yeniden doğma / isekai" ile devam ediyorlar bol bol. İki ülkenin de intihar oranlarına bakıldığında japonlardaki ölüm oranları koreye göre daha fazla düşüş yaşamış. İnsanlara şu an yaşadıkları zulüm bitecek daha iyi bir yere gideceksiniz demek yaşam sevincini arttırıyor yani özetle. (cennet var çok güzel bi yer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 (düzenlendi) Geçen hafta başlayan Kawaisugi Crisis 'e sıfır beklenti ile başlamama karşın beni oldukça eğlendirdi. Yıllar öncesindeki Daily Lives of High School Boys misali haftamın tüm stresini aldı. Çok özet geçmek gerekirse Keroro Gunsou'nun kedili versiyonu denebilir. Kedileri seviyorsanız, bu Anime sizin seriniz. (Yanlız karakter kadrosu çok kıt ve animasyonlar son derece vasat, ama işlenen temayı göz önüne alırsanız bunlar aslında en önemsiz formaliteler halini alıyor) Nisan 12, 2023 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Tengoku Daimakyou, Skip to Loafer ve Kimi wa Houkago Insomnia'nın başlangıçları beğenilmiş. Belki Yamada-kun to Lv 999. Oshi no Ko da baya adı geçiyor ama her yerde spoiler uçuşuyor, bakmıyorum özellikle. Kaguya-sama ve Kimetsu'nun yanında bunlara bakarım. Ousama Ranking filler çıktı, üzüldüm. Kış kötüydü, bu sezon güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 kimetsu no yaiba çok güzel tertemiz bitti ya. gözümüz animasyon şenliği yaşadı. hikaye aslında klasik shounen. ama çizimler, animasyonlar sanat eseri resmen. imax'e gelse gider izlerim çok güzel her karesi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar