fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 büyük olur da 1,5 sene önce serviste değişmiş servis diyor ki 1 sene garanti veriyoruz parçanın 2 sene garantisi vardır herhalde 4-5 sene sanırım değişim periyodu tüketici mahkemesinden bir şey çıkar mı acaba eski üretim mi taktılar ne yaptılar bir de temaslı parçalardan dolayı kopabiliyormuş youtube göre 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2023 abi karalama defterine açsaydın keşke... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Spoiler Kopan v kayisina baktim öylece Mahkemeye gidip parami almaliyim hemen serefsiz ustadan Altmis yasimda donup sevinirim yaptigima Haiku yazdim bu derdine fresya 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 kaç para o v kayışı bi yazar mısın 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 v kayışı pahalı değil de çevirdiği parçalar epey pahalı gergi bilya (sıkıntı bundaymış galiba), şarj dinamo revize bi şeyler daha saydılar olay şu başına gelen olursa düz yolda düşük hızda giderken tak diye bir ses geldi biraz ilerde abs yaktı, kırmızı ışıkta kapattım, tekrar açılmadı motor, aküden harcayarak götürmüş o yolu (bu nasıl oluyor?), inişti zaten daha gitseymiş su kaynatıyormuş yine youtubea göre sonuç olarak bir parça kırılmış, kayış kopup giderken bir yerlere çarpıp ses çıkarmış sonra da tüm arıza lambaları yandı, radyoyu açıp kapamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 e şarj dinamosu çalışmayınca akü şarj olmuyor, aküdeki var olan enerjiyi kullanmış işte bitene kadar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Yetkili serviste yeni değişen triger kayışı kopmuştu. Nasıl olsa parasını verecekler diye tamir ettirdik. Neyse vermediler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar